Зодиите оказват по-голямо влиянив върху нас, отколкото си мислим. Влияят върху нещата, които харесваме, хората, с които пасваме, и дори върху начина, по който флиртуваме. Вижте как...

1. Овен

Овенът е уверен и смел. Когато флиртуват, представителите на тази зодия не се срамуват да демонстрират интереса си към обекта на своите чувства. Те са прями и открити. И всъщност именно това ги прави толкова неустоими.

2. Телец

Телецът е нежен и спокоен. Когато флиртуват, представителите на тази зодия подхождат внимателно, деликатно, каквато е и натурата им. Не искат да натрапват чувствата си. Но дадете ли им шанс, страстта им ще ви изпепели.

3. Близнаци

Близнаци притежават истинско дар слово. Когато флиртуват, представителите на тази зодия умеят да омайват. Знаят какво да кажат, как да го кажат и кога да го кажат. Затова е толкова трудно да не се поддадеш на чара им.

4. Рак

Ракът е чувствителен и обгрижващ. Когато флиртуват, представителите на тази зодия са по-скоро плахи и стеснителни. Те ще демонстрират интереса си към другия като бъдат негови слушатели за болките и разочарованията му, като му демонстрират подкрепа и му покажат, че винаги ще са до него.

5. Лъв

Лъвът е истински завоевател. Когато флиртуват, представителите на тази зодия не обичат да са сами в играта. Те също искат внимание. Също искат да бъдат ухажвани. А арсеналът им от оръжия за флирт е огромен – от романтични филми до вечери на открито и всякакви други запленяващи жестове...

6. Дева

Девата е прагматична и здраво стъпила на земята. Въпреки това, когато флиртуват, представителите на тази зодия често изпращат двузначни сигнали. В един момент са трезвомислещи и дори хладни, а в следващия полудяват от любов и са готови на всичко за обекта на своето обожание.

7. Везни

Везните са перфектните ухажори. Когато флиртуват, представителите на тази зодия могат да накарат и камъкът да се влюби в тях. Правят го с чар, харизма и много романтика. Карат те да се чувстваш центъра на тяхната вселена. И просто не можеш да им устоиш.

8. Скорпион

Скорпионът е чувствен и сексуален. Когато флиртуват, представителите на тази зодия горят с всяка фибра на тялото си. И неминуемо запалват човека отсреща. Погледите им, докосванията им, думите, прошепнати в ухото... превръщат те в пепел.

9. Стрелец

Стрелецът е омайникът на зодиака. Когато флиртуват, представителите на тази зодия се превръщат в истински магнит за околните. Скорпионите са забавни, остроумни и сексапилни. Самото превъплъщение на флирта в човешка форма.

10. Козирог

Козирозите обичат предизвикателствата. Когато флиртуват, представителите на тази зодия, които иначе са спокойни и уравновесени натури, се превръщат в истински изкусители. Те обичат играта на думи, размяната на погледи, но най-много от всичко обичат разговорите, изпълнени със скрити послания.

11. Водолей

Водолеят не е от най-моногамните зодии. Когато флиртуват, представителите на тази зодия обичат да го правят не с един, а ако може с няколко души. Това не значи, че имат сериозни намерения към всички. Значи само, че обичат да се чувстват харесвани.

12. Риби

Рибити са най-романтичният знак от зодиака. Когато флиртуват, представителите на тази зодия прилагат на практика всичко, което са прочели в любимите си книги и което са видели в любимите си филми. Обичат да изненадват другия, да предусещат желанията му, буквално да четат мислите му...

Автори: A&Z