Трудно е да се повярва, че по света има хора, които не обичат животните. Като правило, дори и в такива случаи съществуват изключения – има поне едно животно, което да харесват. Повечето хора гледат в дома си кучета или котки, но има и такива, които са готови да укротят паяк или змия!  Днес ви предлагаме да прочетете този весел хороскоп, от който ще научите какъв домашен любимец бихте могли да бъдете според зодиакалния знак.

Овен - пор

Сходството се дължи предимно на характерите. Порът е толкова мил, сладък, игрив, пухкав, но ако го предизвикате и извадите извън кожата, той се втурва с кански писък! Рязката смяна на настроението е характерна за Овена, така че този домашен любимец перфектно го описва.

Телец - хамстер

Бедата тук е, че благоразположението на хамстера може да почувствате само ако успеете да го опитомите. Да, това ще изисква от вас само грижи, но той няма да отговори с доброта, ако почувства липса на внимание. Също като Телеца!

Близнаци - енот

Това сладко животно прилича на представителите на тази зодия с неизчерпаемото си любопитство на всяка възраст. Ако е решил да разбере нещо, тогава никой и нищо не може да го спре. Може само да се разсее за кратко с някое по-интересно занимание, но когато то приключи, миещите мечки и Близнаците отново се отдават на приключения.

Рак - куче

Той наистина е най-верният и предан приятел, който е готов да направи всичко за любимите си хора. Ракът ще направи всичко, дори и повече, за да бъдат те щастливи и удовлетворени.

Лъв - котка

Не е изненадващо, нали? Котките, както и представителите на тази зодия, винаги са се мислели за царе, на които всички трябва да служат и да се подчиняват. И все пак, ако Лъвът избере някого със сърцето си, той ще се постарае да направи живота му приказка.

Дева - сова

Тази птица чудесно съчетава външното величие с неповторимото вътрешно аз. Ако човек е склонен да се съобразява с всички правила на Девата, то тя със сигурност ще се разбира с него, също както совата. Но не забравяйте, че с тях никога не трябва да отваряте невнимателно и необмислено прозорците и устата си. В първия случай, бухалът ще отлети, а във втория – Девата ще ви научи на маниери!

Везни - канарче

Тази птица очевидно не е за всеки! Тя е твърде взискателна, затова да я разберат и оценят могат само тези, които обичат висшето изкуство. Везните доста трудно си намират партньор в живота, който наистина да отговаря на всичките им изисквания. И все пак е напълно възможно!

Скорпион - игуана

Някои го наричат просто голям гущер, но ние предпочитаме - малкия дракон! И с него не е толкова лесно, защото има много изисквания и капризи. Игуаната не може да се привързва към хората, но се държи така, както се държат с нея. Позната история?! За нищо на света Скорпионът няма да се държи миролюбиво с тези, които първоначално са се показали в лоша светлина.

Стрелец - папагал

Тези птици наистина обичат да се обучават, защото им харесва непрекъснато да научават нещо ново. Стрелците също са във вечен стремеж към нови знания, така че им е нужен партньор в живота, които също да изпитва безкраен интерес към всичко, което го заобикаля.

Козирог - плъх

Въпреки факта, че много хора не харесват плъховете, има и истински ценители. Защо ги обичат? За невероятния им ум! Да, на кого не е приятно да общува с интелигентен и дори мъдър човек? По това Козирозите приличат на плъхове. С тях винаги е приятно, защото те непрекъснато развиват интелекта си. И все пак, понякога дори и Козирозите се страхуват от плъхове.

Водолей – мини-прасенце

Нека започнем с факта, че тези животни са много интелигентни, същевременно много мили, така че е трудно да не ги обичате! Същото важи и за Водолея. Той много умело привлича хората към себе си. Ако попаднете на лошо настроение от негова страна, по-добре е просто да изчакате в мълчание и всичко ще бъде наред!

Риби - змия

Рибите, както и змиите, могат да живеят с някого само при идеалните за тях условия. Те просто искат да бъдат приети и разбрани. Ако ли не, тогава тази история няма да трае дълго. И най-важното - добре е да не разгневявате Рибите, защото ще бъде много трудно да оправите нещата.

Това са изненадите, подготвени от нас за зодиакалната прилика с животните! Надяваме се, че сте доволни от резултата и сте се забавлявали.