Сердика Център отвори врати с предложения до -70%

Да имаш време за себе си, време, което е посветено само на теб... Понякога това е всичко, от което се нуждаем, за да се отпуснем и да се насладим на красотата, която ни заобикаля.

По всичко личи, че 2021-ва отново ще бъде година, която ще ни подложи на изпитания, но това в никакъв случай не означава, че не можем да си подарим ценни мигове и да се поглезим. А има ли по-приятно занимание от шопинг терапията и то сега, когато вече имаме възможност да пазаруваме във физически магазини.

Този февруари Сердика Център отвори врати за всички почитатели на качествените стоки и изгодните отстъпки. И освен, че се намираме в разгара на зимните намаления, търговският център ни е подготвил и специална изненада

В периода 3 - 21 февруари всеки, който пазарува от магазините в Сердика Център на минимална стойност от 40.00 лв, представи касова бележка или сбор от касови бележки за покупките си на Бюро Информация (ниво 0) в мола, може да се регистрира за участие в игра с големи награди. Петима от регистрираните участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип и ще спечелят ваучери за пазаруване в Сердика Център, равни на стойността, която са регистрирали при участието (до 500 лв).

А какви намаления ни очакват през февруари? 

Обувките, без които не можем

Краят на зимния сезон е идеалният момент да попълним колекцията си с отлични обувки и то на много добра цена. В магазин CCC ни очаква намаление с до 50% и допълнителни 30% на боти и ботуши. 

Да бъдеш различен е въпрос на избор

Как ви звучи намаление до 60%? Съблазнително е, нали?

Collective е открил формулата, която гарантира щастие при всяко посещение на магазина. Това е мястото, на което ни очакват аксесоари, дрехи и обувки, които се отличават с индивидуален стил и запомняща се визия.

Красотата, към която всички се стремим

В Sephora намаленията са вече в сила – в размер на 15%, 30%, 50% за различни марки. Предложенията са подходящи за всеки вкус и стил. 

Да, точно сега е моментът да се поглезим с парфюма, палитрата или червилото, за които мечтаем отдавна.

Най-доброто за малките ни съкровища

Тазгодишните намаления са идеалният момент да обзаведем гардероба на малчуганите. Отстъпките в Точици обхващат колекция есен/зима и са до 40%.

А веселите цветове и приятни материи със сигурност ще се оценят от всички.

Стил за всеки господин

Финалните намаления в магазин Carducci ще ви уверят, че високото качество се предлага на невероятна цена. Финалните намаления до 70% обхващат палта, якета, ризи, сака, обувки, панталони.  

Всичко на едно място

Дрехи, чанти, обувки и аксесоари - магазин Fusion са подготвили специални изненади и намаления до 50%. 

В магазина ни очакват маркови предложения на наистина изгодни цени.

Красивият подарък казва повече от хиляди думи

Наближава Св. Валентин и всички знаем, че това е денят, когато можем да изненадаме половинката с нещо наистина запомнящо се. А бижуто винаги е най-добрият избор. В магазин TEILOR Fine Jewellery ни очаква колекция от накити със скъпоценни камъни, които завинаги ще останат в сърцето ви.

И един съвет от нас - сега е моментът да се поглезим и да си подарим точно това, за което винаги сме мечтали. 

Отново отворени, отново свободни

Сердика Център отвори отново врати на 1-ви февруари и заедно с изкусителните намаления, екипът на търговския център се е погрижил за нашата безопасност. 

На територията на мола се спазват стриктно всички противоепидемични мерки, за да бъде шопингът безопасен. Сердика Център е първият търговски център в България с международен сертификат за съответствие с мерките срещу COVID-19. Работното време на магазините е от 10 до 21 часа.

 Очаква ни вълнуващо шопинг изживяване!