Днес, когато всичко е толкова скъпо, рядко можем да си купим нещо за жълти стотинки. Цените на стоките и услугите, от които се нуждаем, постоянно растат, а парите все не стигат.


Малко са нещата, които можем да си купим с 1 левче. Да опитаме да се сетим за няколко такива...Дъвки, солетки, някакви вафлички, кафенце (само, ако е от машина, или някое магазинче). В общи линии е това, но тук идва най-интересното. Натъкнахме се на предложения тип "Гледам и не вярвам на очите си", но са истина. В сайтовете за групово пазаруване всеки ден се предлагат оферти с удивително големи намаления, а в най-големия сайт, който събира офертите на такива  сайтове -  VsichkiOferti.bg , намерихме предложения с отстъпки до 97%! Шокиращо, нали?

Такава например е офертата за почистване на зъбен камък с ултразвук. Можете да си подарите    изцяло нова усмивка САМО за 1лв.   Да, не се шегуваме, а офертата е валидна до края на месеца. Има дори и бонус - при ползване на други стоматологични услуги, получавате допълнителна отстъпка. 

И тъй като ни стана интересно какво друго можем да си купим за 1 левче, се разровихме още и попаднахме на това -    Смяна на лак в центъра на София отново САМО за 1 лев!  Скандално наистина! Почистват стария ти лак, нанасят ти основа и после два слоя лак, след което завършват с висококачествен топ лак. И, да, всичко това е само за 1 лев.
Ако разгледате офертите във VsichkiOferti.bg неминуемо ще намерите това, което търсите и то на супер цена. Сайтът събира най-добрите предложенията на най-големите сайтове за групово пазаруване в България и ви предоставя невероятната възможност да пазарувате лесно, бързо и изгодно. Не се офлянкавайте, а действайте :)