X

Какво очаква Близнаците през 2017 г.

от в 07:21 на 13.12.2016 в Хороскоп | Любопитно


Какво очаква Близнаците през 2017 г.

Какво очаква Близнаците през 2017 г.

Мислите на Близнаците тази година ще са обсебени само от една думичка... любов! Но интересът им от един човек на друг ще се движи по-бързо от стрелите на Купидон. Близнаците ще се отдадат на много флиртове, тайничко ще търсят нещо по-сериозно, ще откажат няколко предложения и може би накрая ще са готови да направят една по-сериозна крачка.

Обзорен хороскоп за 2017 г.

Хороскопът за 2017 г. показва, че и тази година ще бъдете многостранни и многолики. Ще се запознаете с много хора, ще бъдете част от различни приятелски кръгове и постоянно ще жонглирате с множеството ви интереси.

Новолунието на 25 май ще сложи началото на един нов етап от живота ви. Това ще е идеалното време да започнете нов проект, да си потърсите нова работа или да започнете ваш собствен бизнес.

Рози и любовни писма ви очакват през първите 9 месеца на годината. Юпитер ви е подготвил цяла върволица от кандидати за сърцето ви, така че ви очакват изкушение на всяка крачка.

Ако сте необвързани, оглеждайте се внимателно и дайте шанс на поне няколко обожатели, защото не се знае какво ще стане.

Нептун ще премине през вашия 10-ти дом, което означава, че ви очакват изненади. Възможно е да получите нестандартни предложения или невероятни оферти за нова работа, но отново трябва да сте внимателни. Проучете добре въпроса, защото е възможно тези предложения да са твърде хубави, за да са истина.

 Теми   2017 | близнаци

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.