Мислите на Близнаците тази година ще са обсебени само от една думичка... любов! Но интересът им от един човек на друг ще се движи по-бързо от стрелите на Купидон. Близнаците ще се отдадат на много флиртове, тайничко ще търсят нещо по-сериозно, ще откажат няколко предложения и може би накрая ще са готови да направят една по-сериозна крачка.

Обзорен хороскоп за 2017 г.

Хороскопът за 2017 г. показва, че и тази година ще бъдете многостранни и многолики. Ще се запознаете с много хора, ще бъдете част от различни приятелски кръгове и постоянно ще жонглирате с множеството ви интереси.

Новолунието на 25 май ще сложи началото на един нов етап от живота ви. Това ще е идеалното време да започнете нов проект, да си потърсите нова работа или да започнете ваш собствен бизнес.

Рози и любовни писма ви очакват през първите 9 месеца на годината. Юпитер ви е подготвил цяла върволица от кандидати за сърцето ви, така че ви очакват изкушение на всяка крачка.

Ако сте необвързани, оглеждайте се внимателно и дайте шанс на поне няколко обожатели, защото не се знае какво ще стане.

Нептун ще премине през вашия 10-ти дом, което означава, че ви очакват изненади. Възможно е да получите нестандартни предложения или невероятни оферти за нова работа, но отново трябва да сте внимателни. Проучете добре въпроса, защото е възможно тези предложения да са твърде хубави, за да са истина.