Тази година Девите ще са все така практични и добре организирани. Тези техни качества, както и усета им към детайлите, ще им донесат много успехи.

Обзорен хороскоп за 2017 г.

През втората половина на годината Юпитер ще навлезе в дома, отговарящ за комуникацията. Тогава ще получите много добри новини от любимите си хора. Възползвайте се от Юпитер, който ще ви донесе само късмет, и прекарвайте повече време с хората, които обичате. Обърнете им внимание и те ще ви отсипят с любов.

Зодиакалният ви знак е под силното въздействие на Сатурн още от 2015 г. Сигурни сме, че той ви е изправил пред множество предизвикателства, но те са ви направили по-отговорни, мъдри и прозорливи. Всички усилия, които сте положили през последните две години, ще се отплатят през 2017 г.

През 2017 г. Плутон ще навлезе в дома на либидото и страстта. Това означа, че ви очаква година на вълнуващи сексуални преживявания, но не използвайте секса като начин да контролирате партньора си – това ще ви изиграе лоша шега.

Сатурн ще навлезе в Козирог през декември 2017 г. и тогава най-накрая ще можете да си отдъхнете. Последните две години са били много тежки и е трябвало да работите упорито, за да достигнете целите си. Но ето че през следващата година те най-накрая ще са в обсега ви.

Годината няма да е съвсем безпроблемна. Ще трябва да се справите с трудности, загуби и поражения, но не бива да се отчайвате. Ние се спъваме и падаме с причина и тя обикновено не е лош късмет, просто отначало не можем да я проумеем. Затова не бъдете много строги със себе си, на всеки се случва да сгреши, вероятно съдбата има планове за вас.