Според прогнозите 2017 г. ще бъде благоприятна за сериозни връзки и нови начинания. Лъвовете са родени за лидери, освен това са амбициозни и упорити, затова няма да имат проблем да постигнат целите, които ще си поставят през новата година.

Обзорен хороскоп за 2017 г.

През 2017 г. ви очакват много промени и няма да можете да си поемете нито дъх. Всичко ще се случва шеметно бързо и няма време за почивка.

Всички Лъвове се стремят към кариерно развитие и държат много на семейния живот, но тази година контролът ще се изплъзне от ръцете им. Няма смисъл да се опитвате да се противопоставите на промените, единствената ви възможност е да се нагодите към тях.

През 2017 г. ще преосмислите някои неща от връзките си. Може би ще осъзнаете, че има известен дисбаланс в отношенията с партньора ви или че се лъжете в намеренията на някои от приятелите ви.

Юпитер ще навлезе във вашия 3-ти дом през октомври, което ще е идеалното време за приятни изживявания с роднини и съседи. Тогава ще е благоприятен момент да си купите кола или най-накрая да отидете на онова пътешествие, за което мечтаете от дълго време.