2018-та ще бъде превъзходна година за вас! Семейният ви живот ще бъде чудесен през всичките 12 месеца. Ако имате сериозна връзка, очаквайте предложение за брак. Никакви проблеми няма да имате и във финансово отношение, а много от вас ще получат повишение. Най-много забавления ви очакват в средата на годината.

През новата година очаквайте много промени във всяка една област от живота ви.

В кариерен план ще ви се открият нови възможности. Ще започнете собствен бизнес или ще получите повишение. Ще се нагърбите с повече задължения, но те ще ви помогнат да израснете като професионалисти. Ще имате възможността да вдъхновявате хората с идеите си, а амбицията ще ви тласка напред. Работата определено ще ви върви през тази година, но внимавайте да не се увличате – възможно е да нарушите баланса между работата и семейството.

Ако сте пенсионирани или не работите, очаквайте промени във всекидневието ви. 2018 г. ще е идеалното време да започнете ново хоби или да последвате някоя ваша страст, за която мечтаете от години.

Очакват ви големи промени и в любовен план. Ако сте в нещастна връзка, ще научите нещо ново за партньора ви, което ще ви подтикне окончателно да прекратите връзката ви. Ако усещате, че партньорът ви не се отнася добре с вас, ще съберете куража да го напуснете още в първите 6 месеца на новата година. Лъвовете, които са щастливи в любовта, ще задълбочат връзката, която вече имат. Очаквайте да изживеете нещо ново с партньора ви – дълга ваканция, купуване на общо жилище или сватба.

През новата година няма да е толкова важно какво знаете, а кого познавате. Старайте се да поддържате добри взаимоотношения с колегите ви, не пренебрегвайте приятелите ви и се възползвайте от всяка възможност за нови запознанства, защото връзките ви ще ви отворят врати за нови бизнес възможности.

След като изяснихме какво ще се случва с останалите хора в живота ти, нека се съсредоточим върху най-важния човек – вас самите! През новата година ще пътувате повече, особено през есента. Ако вече не сте си направили планове, какво чакате? Потърсете изгодни оферти още отсега.

Финансите ви ще изглеждат чудесно през пролетта. Очаквайте бонуси и повишения през март. Онези, които си търсят работа, ще открият чудесна възможност през април.

Уран ще премине през вашата слънчева карта и това ще промени мирогледа ви. Ще искате да поемете в нова посока и ще се заредите с енергия и желание да преследвате ваша стара мечта, която отдавна сте пренебрегвали. Онези, които са родени в последните дни на зодията, ще усетят влиянието на Уран най-силно.

Нептун ще ви направи особено щедри тази година. Няма да хабите средства и усилия, за да помагате на хората. Възможно е да започнете да се занимавате с доброволчество или друга благотворителна дейност. Внимавайте да не се възползват от вас и от вашата добрина. Избягвайте да давате големи суми назаем.

Здравословното ви състояние също ще се подобри – ще се откажете от вреден навик или ще започнете да тренирате по-усилено.

Звездите са благоприятни и за творческа дейност. Съветваме ви да развивате талантите си и да впрегнете въображението си в работата ви.