2017 г. ще предложи множество възможности за представителите на зодия Овен, само трябва да се възползвате от тях. Най-големи успехи ще постигнете в любовта и кариерата, затова трябва да фокусирате енергията си в тези сфери. Марс ще е на ваша страна през цялата година, а любовният ви живот ще е във възход. Очаквайте признание и растеж в професионален план.

Обзорен хороскоп за 2017 г.

Уран навлезе в Овен на 12 март 2011 и ще остане там доста дълго – до 15 май 2018 г. Това, разбира се, ще повлияе силно на Овните. Уран е свързан с пробуждането. Той предизвиква неочаквани събития, разтърсва ни, променя ни, връща хора в живота ни, които не сме чували от години, разрушава връзки, които изглеждат непоклатими. И всичко това – за да ни даде урок, да ни събуди и да ни накара да осъзнаем кои сме всъщност. Вие, Овни, ще трябва да научите много за себе си през 2017 г. и може би ще трябва да промените добре установените ви навици.

В астрологията Уран е планетата на независимостта. Уран действа по свои собствени правила. Никой не му казва какво да прави и кога да го прави. През 2017 г. тази енергия ще се отрази и на вас. Ще се чувствате като бунтари, ще искате да рушите окови и новата година ще е идеалното време да го направите. Време е да обърнете повече внимание на себе си, да стане по-независими и да разберете, че трябва да изградите щастието си сами, а не да го поставяте в ръцете на околните. Въпреки че ще се почувствате по-силни, ще трябва и да се научите да бъдете толерантни, защото иначе ще загубите няколко приятели.

Уран ще ви освободи от оковите и ще извади на повърхността много тайни и потискани желания. Всички страхове и разочарования ще излязат наяве, но не бива да се страхувате – ще е за добро. Най-накрая можете да намерите мир със себе си и да излекувате старите рани.

Накратко казано – 2017 е годината на промяната за Овните. Очаквайте животът ви да се промени по радикален начин, в някои отношения промяната ще е за добро, в други – не чак толкова, най-важното е да бъдете подготвени. Ако не се нагодите към ситуацията, ще се чувствате все по-потиснати и обезсърчени. Ако обаче сте готови да поемете живота си в ръце, с всичките му изненади и особености, ви очакват нови приключения, а всички знаем, че Овните са най-големите авантюристи в зодиака. 2017 г. ще ви предостави достатъчно нови предизвикателства и вълнения, за да задоволи вечно търсещия ви характер.