X

Какво очаква Овните през 2017 г.

от в 07:14 на 13.12.2016 в Хороскоп | Зодиите и аз


Какво очаква Овните през 2017 г.

Какво очаква Овните през 2017 г.

2017 г. ще предложи множество възможности за представителите на зодия Овен, само трябва да се възползвате от тях. Най-големи успехи ще постигнете в любовта и кариерата, затова трябва да фокусирате енергията си в тези сфери. Марс ще е на ваша страна през цялата година, а любовният ви живот ще е във възход. Очаквайте признание и растеж в професионален план.

Обзорен хороскоп за 2017 г.

Уран навлезе в Овен на 12 март 2011 и ще остане там доста дълго – до 15 май 2018 г. Това, разбира се, ще повлияе силно на Овните. Уран е свързан с пробуждането. Той предизвиква неочаквани събития, разтърсва ни, променя ни, връща хора в живота ни, които не сме чували от години, разрушава връзки, които изглеждат непоклатими. И всичко това – за да ни даде урок, да ни събуди и да ни накара да осъзнаем кои сме всъщност. Вие, Овни, ще трябва да научите много за себе си през 2017 г. и може би ще трябва да промените добре установените ви навици.

В астрологията Уран е планетата на независимостта. Уран действа по свои собствени правила. Никой не му казва какво да прави и кога да го прави. През 2017 г. тази енергия ще се отрази и на вас. Ще се чувствате като бунтари, ще искате да рушите окови и новата година ще е идеалното време да го направите. Време е да обърнете повече внимание на себе си, да стане по-независими и да разберете, че трябва да изградите щастието си сами, а не да го поставяте в ръцете на околните. Въпреки че ще се почувствате по-силни, ще трябва и да се научите да бъдете толерантни, защото иначе ще загубите няколко приятели.

Уран ще ви освободи от оковите и ще извади на повърхността много тайни и потискани желания. Всички страхове и разочарования ще излязат наяве, но не бива да се страхувате – ще е за добро. Най-накрая можете да намерите мир със себе си и да излекувате старите рани.

Накратко казано – 2017 е годината на промяната за Овните. Очаквайте животът ви да се промени по радикален начин, в някои отношения промяната ще е за добро, в други – не чак толкова, най-важното е да бъдете подготвени. Ако не се нагодите към ситуацията, ще се чувствате все по-потиснати и обезсърчени. Ако обаче сте готови да поемете живота си в ръце, с всичките му изненади и особености, ви очакват нови приключения, а всички знаем, че Овните са най-големите авантюристи в зодиака. 2017 г. ще ви предостави достатъчно нови предизвикателства и вълнения, за да задоволи вечно търсещия ви характер.

 Теми   2017 | овен

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.