През 2017 г. Раците ще трябва да се вслушат в сърцето си и да вярват повече в себе си. Те са мили, грижовни и емоционални. Най-важни за тях са дома и семейството. Тази година ще ги очакват много приятни моменти с любимите им хора, но ще сблъскат и с проблеми, срещу които трябва да се изправят смело, иначе ще загубят много.

Обзорен хороскоп за 2017 г.

Скъпи Раци, през 2017 г. ви очаква огромна промяна. Ще преживеете т.нар. кардинален кръст – вашият слънчев знак ще се намира срещу Плутон в Козирог и ще пресече Юпитер във Везни и Уран в Овен. По този начин се образува кардинален кръст, който води до огромни промени.

Ще трябва да взимате много решения и всяка област от живота ви ще се промени по някакъв начин. Всички тези промени могат да са за добро, ако сте подготвени и разсъдливи. Знаем, че сте емоционален знак, но през 2017 г. ще е много важно да не се затваряте в черупката си, а да се изправите пред трудностите. Ако не го направите, животът ще ви завърти в шеметен вихър и ще изгубите почва под краката си.

Не бива обаче да се плашите, този кардинален кръст ви предоставя възможността да поправите минали грешки и да се изправите пред проблеми, които отдавна сте избягвали. Накрая на годината ще се почувствате като преродени.