Очаква ви една забавна година, пълна с веселба. Животът ви ще влезе в релси и ще успеете да балансирате между работата и забавленията. Креативността ви ще ви отвори много нови възможности. Ще имате повече работа от обикновено, но с лекота ще се справите с новите задължения.

Ако обмисляте смяна на жилището, 2018 г. е идеална за такова смело начинание. Юпитер ще ви помогне да намерите идеалното място, а Венера ще ви донесе късмет във финансовото отношение, така че ще можете и да си го позволите. Ако не възнамерявате да сменяте жилището си, можете да използвате тази енергия, за да реновирате дома си и да направите онзи ремонт, който все отлагате.

В любовен план трябва да очаквате значителни промени. Ако имате стабилна връзка, е много вероятно да преминете към следващата крачка – сватба. Ако пък напоследък имате проблеми с партньора ви, януари ще бъде особено труден период за вас. Накрая може дори да се разделите. Ако мечтаете да имате деца, почти цялата година ще бъде благоприятна за това начинание, очаквайте добрите новини в периода януари-октомври.

В кариерно отношение очаквайте да се запознаете с важна личност, която ще ви помогне в развитието ви. От средата на годината ще усетите нужда от обновление и ще се замислите върху личностното ви развитие. Ще се запалите по нови идеи и ново хоби.

През 2018 г. Сатурн преминава през Козирог, което ще се отрази и на вас. Ще трябва да полагате повече усилия, за да се разбирате с роднините и приятелите ви. Онова, което сте толерирали до този момент, ще се превърне в сериозен проблем. Семейните задължения ще ви се струват скучни и досадни, ще бъдете по-чувствителни и лесно ще се засягате, затова ще трябва да полагате повече усилия, за да не се стига до скандали. Раците, които са родени от 14 до 22 юли ще усетят най-силно влиянието на планетата. Опитайте се да устоите на тази сатурнова енергия, защото не си заслужава да се карате с любимите ви хора.

През новата година Уран също ще ви повлияе, но в положителен аспект. Той ще ви зареди с желание за промяна и ново начало. Ще сте настроени революционно – ще искате да започнете нова кариера, да смените жилището си, да промените семейния ви статус – всички промени, за които вече споменахме. Родените между 21 и 30 юни ще усетят енергията на Уран най-силно. Те ще се превърнат в същинска Дороти от „Магьосника от Оз“ – вихърът така ще промени живота им, че накрая ще се озоват на едно непознато място, което определено не е Канзас. Не се плашете от промяната – тя е за ваше добро.

Нептун ще донесе късмет на всички Раци с артистични заложби. Ще им поднесе на тепсия нови проекти и ще привлече в живота им нови интересни хора. Като цяло въображението на всички Раци ще работи на пълни обороти през 2018 г., така че сега е времето да се отдадете на творчество.

Онези Раци, които мечтаят за пътешествия, ще получат благословията на звездите през февруари – това ще е идеалното време за пътешествия към топли и екзотични дестинации.

2018 г. ще е белязана от знака на промяната и новото начало. Не се страхувайте от новата посока, в която поема животът ви, защото Плутон, планетата на контрола, ще ви покаже верния път и ще ви помогне да контролирате положението.