През октомври Юпитер ще навлезе в дома, отговарящ за пътешествията. Това означава, че в края на година ще сте заети с пътувания. Ще преживеете горещи романси, но ще се сблъскате с финансови проблеми.

Обзорен хороскоп за 2017 г.

Тази година ще се чувствате авантюристично настроени, няма да искате да стоите на едно място, а ще кипите от енергия. Ще научите нови неща и ще развивате талантите си. Ще бъдете уверени в решенията си, а Юпитер ще ви помогне с мъничко късмет. Единственият проблем е, че харчите така, сякаш притежавате бездънна сметка. Внимавайте с финансите, за да не се окаже, че ще приключите 2017 г. с дългове.

През последните три месеца от годината нов човек от зодия Стрелец ще навлезе в живота ви и ще го промени завинаги. Най-вероятно срещата ви ще е свързана с професионалното ви развитие.

След 10 октомври ще сте отдадени на мисли за пътешествия. Дори да не отидете много далеч, тези пътувания ще ви дадат ценни уроци. Много е вероятно да се запознаете с хора от различни култури, които да отворят очите ви за нови неподозирани възможности.

През последните години преминавате през кардинални промени и вероятно вече се питате кои сте всъщност. Е, през 2017 г. ще се приближите до отговора на този въпрос. И бъдете спокойни – скоро ще намерите правилната посока.