Честито, Скорпиони! Очаква ви най-хубавата година от 12 години насам! Цялата година ще бъде изпълнена с вълнения – любов, пътувания и нови познанства. 2017 г. ще ви отведе на вълнуващо пътешествие, което ще ви промени завинаги.

Обзорен хороскоп за 2017 г.

През октомври Юпитер ще навлезе във вашия 12-ти дом, който отговаря за духовното. Тогава ще почувствате нуждата за промяна, за равносметка и за духовно развитие. Възможно е да се появи човек от миналото ви, най-вероятно предишен партньор. Това ще ви накара да преосмислите някои ваши решения.

Юпитер обикновено ни носи късмет, но трябва да се потрудим, за да спечелим благоволението му. Освен това присъствието му в 12-ти дом рядко е свързано с материални облаги, през тази година повече ще се радвате на емоционални награди, които ще ви направят по-щастливи.

Вие, Скорпиони, обикновено сте истински магнити за хората. Тъй като сте верни, предани и смели, хората искат да бъдат част от приятелския ви кръг. Освен това никой не остава безразличен към чара ви, но тази година този магнетизъм ще е умножен по няколко пъти! Ще се запознаете с много нови хора, но трябва да внимавате за техните намерения.

Сатурн ще навлезе в дома на парите, което означава, че тази година няма да ви липсват средства, но ще сте склонни към прахосничество. Добре обмисляйте покупките, за да не започнете 2018 г. с дългове.