Годината ви ще бъде сравнително спокойна. В началото на периода ще имате здравословни проблеми, но те бързо ще се решат. Има вероятност да имате проблеми и в семейството. Стремете се да бъдете честни с партньора ви, иначе ще трябва да се справите с куп недоразумения. През цялата година няма да имате финансови проблеми.

Юпитер се намира във вашия знак от три месеца и му остават още девет, докато силното му влияние се пренесе върху Стрелците. Юпитер ви е дарил (и ще ви дарява) с много късмет през последните месеци. Много от вас са спечелили повече клиенти или са започнали нова работа, други са се преместили в нов дом.

Онези от вас, които не са се фокусирали върху кариерата, ще отделят повече внимание на партньора си или новия член на семейството ви, независимо дали става дума за нов домашен любимец или дете. Онези, които не са сменили дома си, ще искат да ремонтират стария или да го пренаредят. Тази промяна ще ви достави огромно удоволствие. Юпитер отново ще влезе във вашия знак чак след 12 години, затова се постарайте да извлечете максимална полза от планетата на късмета. Не се колебайте да се възползвате от нови възможности или сами да си създадете такива. Ако отдавна мислите да създадете собствен бизнес – сега ще е най-благоприятният момент да го сторите. Ако пък не сте доволни от работното си място – започнете да планирате следващия ви ход. Според звездите е най-добре да смените работата си в първата половина на годината.

Следващата стъпка на Юпитер ще е във вашия дом на парите, което означава, че ви очаква една стабилна година във финансово отношение. От октомври до началото на 2019 г. трябва да се оглеждате за възможности да натрупате повече пари. Правилната идея или точните хора могат да се появят от нищото, така че бъдете нащрек.

От 7 ноември до края на месеца Венера и Юпитер ще бъдат близо до вашия Слънчев знак, което ще привлече много положителна неща във ваша посока. През това време се възползвайте от положителната енергия и направете промяната, за която дълго мечтаете. През този период връзката ви може да се задълбочи, а ако сте необвързани – вероятно ще срещнете подходящия човек.

Новата година е подходяща и за самоусъвършенстване, ако все още не сте се записали на някакви курсове – направете го. Ако пък сте прекъснали висшето си образование, сега е време да завършите, защото през 2018 г. ученето ще ви се отдава. Никога не е твърде късно да завършите или да започнете нещо ново хоби, за което винаги сте мечтали. Използвайте тази енергия, докато звездите са на ваша страна. Новата година ще е подходяща и за самостоятелни пътувания, през които да преоткриете себе си.

Винаги сте искали да бъдете писатели? 2018-та е точната година да напишете първата си книга. Април ще бъде особено благоприятен за такива начинания.

Май ще е месецът, в който ще трябва да обърнете повече внимание на здравето ви. Тогава ще можете да решите медицински проблем, който ви мъчи от известно време, и като цяло да подобрите здравословното си състояние.