Хороскопът ви за 2017 г. показва, че вие, Телци, ще получите множество кариерни възможности, но това, на което трябва да обърнете най-голямо внимание, е вашето тяло и здраве. Ще трябва да се грижите повече за себе си.

През 2017 г. Уран преминава през 12-ти дом, което означава, че през годината ще сте особени потайни. Много е вероятно да се отдадете на хоби или дейност, за която не искате другите да знаят. Може би подготвяте грандиозна промяна в живота си, която не искате да споделите. Ще потърсите повече свобода и ще разперите крилете си, но далеч от чужди погледи. През 2017 г. ще се чувствате така, сякаш живеете два различни живота.

Обзорен хороскоп за 2017 г.

През 2017 г. ще имате много възможности за промяна, но ще е много лесно да ги пропуснете, ако само си седите вкъщи и нищо не правите. Ако не знаете какво да правите и се чувствате изгубени – започнете отнякъде, предприемайте малки крачки, но не стойте на едно място. Започнете курс или се присъединете към клуб, там ще откриете много интересни познанства и съвсем скоро ще намерите отговорите на въпросите, които ви измъчват сега.

Всички Телци са здраво стъпили на земята и преследват целите си с трезва мисъл и упорство, затова очаквайте 2017 г. да ви поднесе много успехи, но не бива да пренебрегвате любимите си хора.

Онези от вас, които са родени в началото на май, ще са привлечени от нови култури и ще потърсят една по-духовна страна на живота. Останалите ще се фокусират върху собствената си креативност и ще открият неподозирани страни от характера си. Най-добро място за развитие ще са груповите занимания, затова последвайте нашия съвет и се запишете на курс, за който отдавна си мечтаете.