Прогнозите за Везните са отлични! Вие навлизате в година на неограничени възможности, когато абсолютно всичко ще е по силите ви! Имайте повече увереност в себе си и взетите решения. Като истински Везни вие търсите баланса, хармонията и справедливостта в заобикалящия ви свят. Тъй като се управлявани от знака на партньорството, вие обичате да сте обградени от много хора. Чувствате се добре като част от отбор и не обичате да бъдете сами.

Обзорен хороскоп за 2017 г.

От септември 2016 г. Юпитер навлезе във вашия първи дом и ще остане там чак до 10 октомври 2017 г., което означава, че ще се радвате на почти цяла година късмет. Преминаването на Юпитер през този дом се случва само веднъж на 12 години, затова ще се отдадете на забавления през цялата година – пътешествия, концерти и много срещи с приятели.

Прогнозите показват, че в личен план ви предстоят промени. Ще преосмислите връзката си и след този анализ има два възможности изхода – или ще се разделите с половинката си, или ще преминете на следващия етап във връзката ви. Едно е сигурно – взаимоотношенията ви няма да останат същите. Нови хора ще навлязат в живота ви, които ще ви повлияят в личен или професионален план.

В началото на годината ще се чувствате енергични и романтично настроени. Всички необвързани Везни ще започнат да се отглеждат за потенциален партньор. Стрелите на Купидон могат да ви пронижат по всяко време, но трябва да сте внимателни – ако сте родени през октомври е силно вероятно да се влюбите в човек, за когото имате твърде идеалистични представи. Обсъдете новото си увлечения с приятелите – те ще ви отворят очите.

Началото на новата година ще е бляскаво за вас, Везни! Юпитер ще ви помогне в професионален план, затова трябва да сте уверени в себе си. Сега е моментът да поискате дългоочакваното повишение. Успехите ще са още по-големи за онези представители на зодията, които са родени в средата на зодиакалния месец.