Очаква ви една чудесна година. Ще се разбирате прекрасно  с роднините и приятелите ви. Няма да имате никакви грижи с шефа ви, а колегите ще ви подкрепят. Предстоят ви няколко пътувания през годината. Единственото, за което трябва да се притеснявате, са кратки финансови проблеми.

В началото на годината умът ви постоянно ще се върти около дома ви – ще искате да направите голям ремонт или ще се преместите да живеете на друго място. До края на януари звездите са на ваша страна, така че не отлагайте. Ако сега нямате време или нужните финанси, в края на пролетта също ще ви се отдаде благоприятна възможност да смените жилището.

Онези от вас, които си търсят половинка, ще имат късмет в края на януари и началото на февруари. Венера е във вашия дом на любовта, така че очаквайте да срещнете много нови хора. Онези от вас, които имат сериозна връзка и искат да имат деца, има голям шанс да забременеят точно в този период.

Обвързаните Везни ще трябва да помислят над връзката си през март. Помислете от какво има нужда връзката ви. Може би напоследък сте като залепени и имате нужда от малко въздух? Защо не отидете на едно самостоятелно пътешествие в края март? То може да е съвсем кратко, но ще ви зареди с енергия и ще се върнете по-влюбени от всякога. Онези от вас, които усещат, че не прекарват достатъчно време с любимия, ще се нуждаят точно от обратното – едно съвместно и забавно пътуване. Наистина се замислете какво ви липсва във връзката и през март ще можете да решите всякакви проблеми.

И като споменахме пътувания... защо не организирате едно пътуване през май? Първите три седмици от месеца са най-благоприятни за пътешествия.

Но нека оставим любовта настрана, през януари Венера ще ви зареди с творческа енергия, ако някога сте си мечтали да се впуснете в някое по-креативно начинание – сега е моментът.

През 2018 г. ви очаква значителна промяна, която ще започне от 15 май и ще продължи до 5 ноември. Уран ще се премести в знака Телец, а това ще ви окаже влияние по няколко начина. В емоционален план ще се отърсите от старата болка, старите дразги ще бъдат забравени, ще съберете отново с приятели, които не сте виждали отдавна. За да излекувате старите рани, не трябва да потискате емоциите си. В този период оставате на сърцето да ви води.

През последните години Нептун е оказвал своето влияние върху вас. Били сте ръководени от мечтите си, често нереалистични, жертвоготовно сте предлагали помощта си, но често сте били втора цигулка. Сигурно ви е било трудно да намерите мястото си и не сте знаели накъде да поемете. През новата година ще намерите по-голяма стабилност и баланс. В живота ви ще настъпи хармония и онези, които не са ви оценявали, ще видят колко прекрасни качества притежавате.