Годината ще бъде благоприятна за кариерно развитие и пътувания. Някои от съкровените ви желания ще станат реалност, а околните ще са запленени от чара ви.

Обзорен хороскоп за 2017 г.

През 2017 г. Северният възел ще се намира в Лъв, което означава, че през май ще се съсредоточите върху личностното ви развитие и изграждането на нови взаимоотношения. След това, когато Северният възел се премести във вашия зодиакален знак, ще ви обземе нужда от повече независимост. Ще искате да се разбунтувате и да вървите против правилата. Трябва да овладеете тази ваша стихийност, иначе ще си навлечете проблеми.

Юпитер ще бъде във вашия дом, отговарящ за пътуванията, затова пътешествията постоянно ще са в ума ви. Ще търсите спасение от ежедневието ви в кратки, но вълнуващи пътувания. Те няма да променят живота ви, но ще променят мирогледа ви. Ще станете по-отворени към света и ще израснете в духовен план.

През октомври Юпитер ще се намира в 10-ти дом, отговарящ за кариерата. Юпитер е планета, която носи много късмет и щастие, затова очаквайте радостни новини в професионален план.

Сега е момента да се замислите какви ще бъдат бъдещите ви цели и да положите основните за постигането им, за да можете да се възползвате от благоприятното въздействие на Юпитер.

През годината ще се изправите пред множество предизвикателства – малки и големи. Ще се сблъскате с хора, които ви завиждат и искат да ви навредят. Бъдете подготвени и не бягайте от проблемите.