2016-та е годината на Огнената маймуна – енергично и пъргаво животно. Успехът тази година ще съпътства всички, които проявят постоянство, решителност и упоритост. Вижте какво да очаква всеки от знаците през втората половина на годината.

Овен

През тази година овните не трябва да се притесняват. Миналата година може да е приличала на шеметно влакче в увесeлителен парк, но втората половина на 2016 г. ще им донесе стабилност и хармония, но на известна цена – да се откажат от свои вредни навици и най-накрая да се сбогуват с ненужни неща или хора, които ги дърпат назад. В професионален план ги чакат радикални промени – достигане на кариерни върхове или смяна на областта, в която работят. В личен план ги чака спокойна година, без скандали. Във финансово отношение ще се радват на стабилност, но да не очакват внезапен прилив на парични средства. Единствено в края на годината може да се появи възможност, която да им донесе значителни приходи в бъдещето. Здравето няма да им създава големи проблеми, но е добре да забавят темповете, защото са предразположени към преумора и стрес.

Телец

За Телците е време добре да помислят върху своите приоритети. В професионален план ги чака много работа, но и наградата за положения труд няма да закъснее. За заетите в търговията ще се открие отлична възможност да сменят професията си и да направят значителен кариерен пробив. В личния живот Телецът ще има спокойна идилия. Втората половина на годината ще донесе сериозни финансови постъпления. Телците ще бъдат изправени пред няколко сериозни проекта, за които е препоръчително да потърсят помощ от приятели и роднини. По отношение на здравето Телците ще трябва да наблегнат на повече активност и най-вече на здравословното хранене.

Близнаци

Тази година Близнаците ще постигат целите си с лекота, но ще трябва да обърнат особено внимание на семейството си през втората половина на 2016. В кариерата ги чака по-голям успех, отколкото през миналата година. Тази година Близнаците няма да имат никакви финансови проблеми, напротив – чакат ги значителни увеличения на приходите и достигане на кариерни върхове. В личен план ще се радват на много внимание и приятни срещи. Обвързаните Близнаци може да имат проблем с ревността, а необвързаните ще намерят партньор по неочакван начин. За отлично здраве Близнаците ще трябва да се отдадат на почивка и релакс.

Рак

През втората половина на 2016 г. положението на Раците ще се подобри значително. Очаква ги разбирателство и стабилност в личния им живот. Необвързаните ще се насочат към нови дейности, чрез които ще срещнат потенциален партньор. Няма да имат проблеми във финансово отношение, но ще се появят моменти, в които ще трябва да правят компромиси. През този период на годината Ракът ще трябва да внимава да не се пренатоварва, защото лесно се поддава на стреса.

Лъв

Тази година Лъвовете ги чакат неприятности у дома, за сметка на успех в кариерата. В професионален план ги очакват впечатляващи резултати. През втората половина на 2016 г. Лъвовете трябва да избягват скандали и дразги с околните, защото това ще се отрази неблагоприятно за постигането на мечтите им. В личен план ги очакват много промени. Във финансово отношение ще трябва да се научат как по-ефективно да използват парите си. Здравето на Лъвовете юе бъде във възход през лятото, когато ги очаква и прилив на енергия и сила, съчетан с желание за активно спортуване.

Дева

През втората половина на тази година Девите ще трябва да се потрудят повече, за да постигнат успех. Докато през първата половина са се изправяли пред редица проблеми, през втората ще успеят да ги преодолеят. В работата ще трябва да се концентрират върху създаването на нови професионални контакти. В любовен план ще се ръководят от емоциите си, а ще изоставят логиката и практичното мислене на заден план. Проблеми в здравно отношение им създават слабата нервна система и проблемите със съня, ще трябва да се отдадат на почивка, за да не се задълбочат тези проблеми и през следващата година.  

Везни

За Везните 2016 г. ще бъде много успешна в професионален план, дори е възможно да се изкачат в корпоративната стълбица. През втората половина на годината ги очакват промени в личния живот, които обаче няма да бъдат неочаквани. През този период ще се съсредоточат върху подобряване на финансовото си състояние, а ще изоставят личните взаимоотношения на заден план. Тези, които търсят партньор, ще трябва да отложат търсенето за края на годината – тогава шансовете са по-благоприятни. Обвързаните ще се радват на стабилност и спокойствие. Няма да имат сериозни здравни проблеми, очакват ги няколко краткотрайни заболявания, които ще отшумят бързо и няма да оставят последици.

Скорпион

През втората половина на 2016 г. ще се случат много промени в живота на Скорпионите. Те не трябва да се оставят по течението и да разчитат на случайността. Само активните Скорпиони ще постигнат успех тази година. В личен план ги очакват проблеми, които обичат ще се разрешат бързо, след тези неприятности ги очакват приятни изненади. Въпреки големия обем от работа, здравето на Скорпионите ще е отлично. Все пак ще е добре да обърнат специално внимание на имунитета си през зимата.

Стрелец

Стрелците ги очаква огромен кариерен скок. Професионалните дейности ще им доставят огромно удоволствие, но ще трябва да внимават във взаимоотношенията с колегите. Необвързаните може би трябва да се огледат, вероятно някой вече проявява интерес към тях, но те не са забелязали. Обвързаните ще направят важни стъпки през втората половина на годината, които ще задълбочат връзката им. Стрелците няма да има финансови проблеми, но все пак трябва да внимават с големите покупки. През периода е добре да обърнат особено внимание на здравето си. Извънредният труд може да се отрази на нервната им система. Най-благоприятното място за почивка тази година е морският бряг.

Козирог

Козирозите ги очаква стабилност и спокойствие във всички отношения. В професионален план ги очаква повишаване на заплатата. Трябва внимателно да обмислят всички бизнес предложения. Няма да имат сътресения в любовен план, напротив – ще започнат да оценяват това, което имат. За необвързаните се очертава страхотна възможност да срещнат любовта на живота си. Във финансово отношение не се очакват проблеми. Здравето няма да им създава грижи, ако не се затрупват с работа, защото са предразположени към стрес.

Водолей

През втората половина на 2016 г. Водолеят ще бъде много по-активен. Всички промени в професионален план ще са положителни. Водолеят трябва да се стреми към високи цели, защото всичките му планове ще се осъществят. При подписването на договори, те трябва да следват интуицията си. В любовен план ги очакват флиртове, обвързаните не трябва да неглижират отношенията си с партньора, защото това ще създаде сериозни проблеми. По отношение на здравето няма да е лесно да избягат от преумората. За Водолеите ще е най-добре да се откажат от мазните храни и големите количества алкохол.

Риби

През втората половина на 2016 г. Рибите ги очаква спокойствие и успех, без да се стараят толкова много. Звездите ще ги подкрепят в изпълнението на всяка цел. През периода ги чакат само лесни изпитания, а джобовете им ще са пълни с пари. Обвързаните Риби ще се радват на стабилност, а за необвързаните има голяма вероятност да срещнат половинката си. Тази година е много подходяща за промени в хранителните навици и започването на нов спорт. Трябва да се съсредоточат върху качествената почивка и пълноценния нощен сън.