Бритни Спиърс никога не е имала славата на покровител на изкуствата. Бившата тийн поп звезда си купи абсурдна картина на улицата. 

 31-годишната принцеса на поп музиката Бритни Спиърс става покровител на изкуствата, гръмнаха чуждите медии. Певицата показа липса на добър вкус за пореден път с покупката си на живопис с маслени бои на Париж. Картината прилича на пощенска картичка и показва тиха френска уличка с магазини, изобразени в блясъка на слънчевата светлина в средата на следобеда. Художникът не си е направил труда да изобрази някакво чувство за автентичност. Магазините просто рекламират определен тип дейност. Тентите на магазините показват нищо повече от заглавия като хотел, ресторант и кафе - не е направен дори опит да имитират действително улица в Париж.

 

По звездата обаче отдели достатъчно време, за да обсъди картината и направи всичко възможно, за да вземе информирано решение. На щанда другите картини са с цена от $ 600 до $ 1,200. След като направи своя избор, Бритни нареди на бодигарда си да направи място в багажника на колата й, за да сложат картината.

 

Отгоре на всичко бившата тийн поп звезда си напазарува произведение на изкуството, облечена със сиви спортни панталони, предназначени за бягане, маратонки с оранжеви връзки, син потник и анорак в контрастен цвят. По някое време певицата се скри зад авиаторски слънчеви очила, носейки косата си на непринудена конска опашка.

 

Трябва да отбележим, че Бритни изглежда доста свежа след раздялата с годеника си. Звездната майка призна, че винаги ще го обича, но просто не могат да живеят заедно.