Любовта е сложна. Знаем, че за нея се изисква много работа, но си струва. Дори да спорим с половинката си, оценяваме невероятните моменти, които ни карат да се чувстваме влюбени. Не се отказвай от нея само защото понякога ти изглежда, че нищо не върви.

Не забравяй, че всички имаме недостатъци и никой не е съвършен. Когато търсим любов, трябва да обмислим какво ни спира по пътя към нея. Всички сме различни и всеки има определен недостатък, който му пречи да се отдаде на любовта. Виж какво да промениш в себе си според зодията си, за да получиш обичта, която заслужаваш:

Овен - Избухливостта

Преброй до 10 и успокой дишането си. Ако през цялото време си ядосана, как ще бъдеш наистина щастлива? Следващия път, когато си разстроена, спри и си спомни за всички хубави неща в живота си - включително любовта.

Телец – Ината

Спри да правиш всичко по твоя начин и излез от зоната си на комфорт. Имаш гордост, но това не означава, че трябва непрекъснато да се инатиш за всичко. Не се страхувай да признаеш, когато грешиш, а партньорът ти е прав, за да продължи връзката ви дълго.

Близнаци - Нерешителността

Важно е да умееш да взимаш решения. Ако не можеш да правиш собствени избори, няма как да срещнеш любовта. Как можеш да си избереш половинка, ако не решиш да се промениш?

Рак – Подозренията

Ако искаш да имаш успешна връзка, трябва да се научиш да се доверяваш. Не можеш да обвиняваш партньора си без причина само защото не си сигурна в нещо. Трябва да вярваш, че онзи, когото обичаш, също те обича.

Лъв – Самовлюбеността 

Знаем, че си страхотна, но това не означава, че светът трябва да се върти около теб 24 часа в денонощието. Не мисли постоянно за себе си, иначе как очакваш да намериш някого, с когото да споделиш най-щастливите си моменти?

Дева – Срамежливостта

Отвори се към другите! Ако се страхуваш да се измъкнеш от черупката си и да срещнеш нови хора, никога няма да намериш онзи, с когото да бъдеш щастлива. Пълна си с живот и любов - докажи го!

Везни – Самосъжалението

Не си помагаш, ако си в ролята на мъченик. Това не е привлекателно качество и със сигурност не може да подхрани една връзка. Така само ще навредиш на шансовете си да намериш любовта.

Скорпион - Недоверчивостта

След известно време става досадно, ако постоянно се налага да уверяваш някого, че си му верен или че го обичаш. Не бъди недоверчива и скептична - така само ще отблъснеш хората.

Стрелец – Нетърпението

Добрите неща се случват на тези, които умеят да чакат. Това важи за живота и за любовта. Нетърпението ти възпрепятства способността ти да намериш любовта, затова бъде търпелива и ще се случи.

Козирог – Лошите очаквания

Ако си била наранена в миналото, остави тези спомени зад себе си. Не си струва да изгубиш любовта заради лошите очаквания, които имаш за някого.

Водолей - Сдържаността

Често криеш емоциите си. Не можеш да имаш сериозна връзка, ако не признаеш чувствата си. Да отвориш сърцето си не е лесно, но трябва да приемеш емоциите си и да ги покажеш пред любимия си.

Риби - Страха

Опитай нещо ново! Запознай се с някого! Ще се изненадаш къде може да те отведе животът и кой ще влезе в него. Новото винаги е вълнуващо и любовта си струва риска!