Може би си мислите, че ако половинката ви е от вашата зодия, съюзът ви ще бъде далеч по-лесен, но това изобщо не е задължително. Такива партньорства могат да са непоклатими като скала, но могат и да са твърде взривоопасна комбинация. Проверете в коя категория попада вашата двойка в следващите редове:

Овен + Овен

Ако двама души от зодия Овен се влюбят, връзката им ще е повече от гореща, тя направо ще е взривоопасна. Хората от тази зодия са импулсивни и ревниви, те често се поддават на емоциите си и в напрегнати моменти не мислят съвсем рационално. Представете си споровете между две страстни и избухливи личности – ще става страшно! Най-лошото е, че след разгорещените обиди, едва ли ще се стигне до компромис, защото Овенът е най-големият инат в зодиака. Затова двамата вечно ще се обвиняват един друг за проблемите и никога няма да постигнат хармония.

Телец + Телец

Ако двойка е съставена от двама Телци, това е предпоставка за дълготрайно и стабилно съжителство. Телците се разбират чудесно с останалите представители на своята зодия, освен това са изключително страстни и с истинско обожание подхождат към половинката си. Основният им проблем ще бъде ревността и инатът, защото и тази зодия е доста инатлива. Все пак съюзът им е далеч по-успешен от този на два Овена, защото Телците могат да правят компромиси и успяват да намалят напрежението, залъгвайки партньора си с някой подарък или физическо удоволствие – секс, букет цветя, шоколадови бонбони, вечеря в скъп ресторант. Какво да ви кажем – Телците обичат да лукса и удоволствията, а двама Телци на едно място със сигурност ще се разглезят. Освен това хубавото на такъв съюз е, че Телците много държат на семейството и уюта, така че ще им е лесно да създадат хармоничен дом.

Близнаци + Близнаци

Двойка от двама Близнаци със сигурност се отличава в тълпата, защото двамата кипят от енергия и креативност. Те обичат да се забавляват и да се шегуват един с друг. Съюзът им ще бъде доста интересен и вълнуващ. Основният им проблем е, че Близнаците са доста нерешителни и дълго време отлагат създаването на семейство, освен това мразят рутината. Възможно е след няколко бурни години да се разделят, защото никой от тях не иска да направи сериозната крачка, а именно – брака.

Рак + Рак

Обикновено двама Раци създават перфектен съюз. И двамата партньори са отдадени, романтични и толкова меланхолични. Възможно е любовта им да се изправи пред външни препятствия и условности, но те не се интересуват от мнението на околните – те се обичат и това е най-важното. Раците са чувствителни и нежни, те намират утеха във връзката си и много ценят човека до себе си. Освен това гледат реалистично на живота – знаят слабостите си и знаят колко важно е да комуникират един с друг.

Лъв + Лъв

На Лъвовете никак няма да им е лесно да изградят успешна връзка с друг Лъв, защото те обичат свободата, независимостта и вниманието. Не обичат да делят светлината на прожекторите с други хора, колкото и да се правят на жертвоготовни и мили, затова не си представяме как могат да се разберат двама Лъвове... Единственото спасение е, ако между тях има чудесна химия и много страст – тогава връзката им може да издържи по-дълго. Иначе Лъвовете са много отдадени партньори, но трябва да знаят, че другият ги обожава и ги подкрепя напълно. В началото на всяка връзка постъпват егоцентрично, докато другият се докаже в техните очи, тогава вече са готови да му подарят сърцето си. Затова и съюзите между Лъвове се разпадат бързо – просто никой от двамата не е готов да бъде в по-слабата позиция на обожаващ.

Дева + Дева

Съюзът на Девите е много хармоничен и спокоен. И двамата държат на стабилността, мира и духовната близост. Девите искат да знаят, че партньорът им ги обича и има нужда от тях – само тогава се чувстват сигурни. В същото време обаче не искат да дърпат конците и да ги манипулират. Тази нужда от любов и внимание със сигурност би дотегнала на някои други зодиакални знаци, но не и на друга Дева. В такава връзка и двамата ще се чувстват отлично, защото ще се разбират дори без думи. Освен това Девите не се притесняват да изразяват любовта си на публично място, което още повече заздравява връзката им.

Везни + Везни

Везните са изключително лоялни и щедри партньори, затова съюзът между две Везни е много хармоничен и щастлив. Те успяват да се преборят с всички трудности благодарение на отличните си комуникативни умения и нуждата си от мир и баланс. Освен това и мъжете, и жените от тази зодия са изключително романтични и сантиментални, така че се допълват чудесно.

Скорпион + Скорпион

За съжаление, не можем да кажем, че съюзът между двама Скорпиони е много добра идея. Има и някои изключения на правилото, разбира се, но като цяло Скорпионите са потайни, егоцентрични и големи инати. Те много държат да бъдат прави и понякога започват спорове ей така – за спорта. Настроенията им също са непредсказуеми, затова им трябва човек, който да ги балансира и да ги извади от черупката им, а друг Скорпион не е способен на това. Те ще пазят твърде много тайни един от друг, че да решат проблемите си.

Стрелец + Стрелец

Изключително рядко явление е двама Стрелци да се влюбят, но когато това се случи, се получава чудесна и непоклатима двойка. Стрелците са много състрадателни и мъдри, което е доста добра основа за всяка връзка. Освен това са лоялни, отдадени и грижовни към партньорите си. Разбира се, Стрелците много държат на забавления и приключенията, така че връзката им ще е изпълнена с много съвместни пътувания и щури изживявания. Най-хубавото е, че друг Стрелец ще издържи на шеметното им темпо и двамата ще могат заедно да покорят света.

Козирог + Козирог

Без никакво съмнение заявяваме, че двама Козирози правят идеалната двойка. Причината е в тяхното реалистично и рационално отношение към света и връзката им. Козирозите се разбират чудесно с други представители на своята зодия, така че двамата ще създадат перфектната симбиоза, въпреки че на връзката им ще ѝ липсва романтика. Тяхната честност и нежеланието им да създават излишни драми също оказват благоприятно въздействие върху взаимоотношенията им.

Водолей + Водолей

Ако двама Водолеи се влюбят, те доста ще трябва да поработят върху връзката си, ако искат да създадат семейство. Водолеите са изключително независими и свободолюбиви, те имат нужда от много лично пространство, освен това понякога се държат егоистично. За щастие, Водолеите осъзнават своите слабости и могат да поработят върху тях, ако искат да запазят връзката си.

Риби + Риби

Рибите са всеизвестни със своята чувствителна, нежна и романтична природа. Освен това те имат склонност към мечтание – те често се унасят във фантазии и сякаш изобщо не са на този свят. Двама души с подобни характери много трудно ще се справят с ежедневните проблеми и суровата реалност. Въпреки това те имат потенциал за дългосрочна връзка, просто понякога трябва да са по-отговорни и рационални.