Честността е едно от най-ценените качества у всеки човек. Със сигурност не е лесно да казваш винаги истината, но със сигурност е по-лесно от това да прикриваш лъжа. Защо ли? Защото с времето лъжата става все по-голяма. Макар и повече хора да твърдят, че са искрени, всеки един от нас поне веднъж е казвал някоя и друга лъжа... Просто това е част от природата ни.

За щастие, не е нужно да се чудиш дали околните те смятат за честна, защото можеш да направиш този личностен тест и да разбереш сама. Всичко, което трябва да направиш, е да погледнеш картинката и да запомниш първото видяно нещо. След това можеш да провериш колко си честна и дали по-скоро ти се отдава да казваш истината, или не съвсем.

Ето я и картинката:

А тук можеш да провериш резултата си:

Звездите

Ако първото нещо, което си видяла са звездите, ти си толкова честна, че някои хора те определят като прекалено искрен човек. Не можеш да спреш да си такава, но няма и причина да го правиш, защото все пак това е хубаво. Запомни, че честността понякога може да бъде доста коварна.

Луната

Ако си видяла първо Луната, ти невинаги си готова да кажеш истината, особено щом става дума за тайни. Ти си мила и грижовна, но изглеждаш и като потаен човек. Хората ти вярват и ти доверяват тайните си, но знаят, че те ще останат неразкрити, ако не засягат собствения ти комфорт.

Птиците

Ако първо си видяла птиците, ти си от типа хора, на които никой не споделя тайните си и чиито думи биват поставяни понякога под въпрос. Ако искаш да спечелиш нечие доверие, докажи, че го заслужаваш, а не само да клюкариш.

Момичето

Ако първото нещо, което си видяла е момиче, то хората смятат, че могат да ти се доверят, но само когато си в настроение. Когато не си в добро настроение, те смятат, че нямаш интерес към живота им. Това е и причината понякога да ти спестяват нещо

Искаш повече тайни? Тогава покажи повече интерес!