Щастието идва с децата, независимо дали сме станали майки рано, или по-възрастни. Късното майчинство също има своята позитивна страна и Камерън Диас е идеален пример. Историята ѝ може да промени много от нагласите на хората. Тя забременя след 40 и днес се радва на детето си.

Ние обичаме чудесата и историите, които вдъхновяват. Решихме да споделим с вас тази на прекрасната актриса.

Дългият път към майчинството

През декември 2019 Камерън Диас и Бенджи Мадън посрещнаха своето бебе. Новината заля социалните мрежи и новините. Темата бе „Късното майчинство“. Актрисата вдъхна надежда на много жени по света.

Макар и тя да се опита да избяга от погледа на хората, стана ясно, че актрисата е забременяла, а дотам е извървяла дълъг път.

Тя споделя как се е опитвала да крие много неща от прожектора, а сега трябва да избере как да се завърне. Диас е щастлива, благословена и благодарна. 

Снимките на телефона

В интервю за Джими Фелън актрисата споделя, че времето с дъщеря ѝ е истински Рай. Тя се опитва да се наслаждава на всеки един миг, защото винаги се случва нещо.

Oбяснява, че такива неща не са се случвали преди и е наистина благодарна, че е получила тази благословия. Камерън дори се шегува, че в телефона ѝ вече няма само снимки на нейните кучета. Сега се въртят само детски песни. Горда е с постигнатото.

Напрежението

Камерън Диас обича баланса. Споделя, че много семейства не са като тяхното и често я критикуват, че е майка на 47. Отговорът ѝ е, че сега просто ще трябва да живее поне до 107. Тя не обръща внимание на лошите думи за нея, защото е истински щастлива. Нищо не може да се сравни с това преживяване.

„Когато създадеш семейство и си млад, имаш тази възможност. Знаеш, че пред теб има още много път. Когато си на 47, семейството е истински избор и се бориш за него.“

В интервю с Наоми Кембъл моделът подчертава колко красива и уравновесена е актрисата.