Ето няколко таро съвета за това, за какво трябва да сте особено внимателни през първата седмица на май.

Карта Таро на седмицата от 1 до 7 май - Петте петолъчки

Тази седмица получихме не най-благоприятната карта за работата и финансите. Това ласо показва липсата на перспективи в замислените начинания, трудностите и пречките, които ще възникнат по пътя към целта. Както и евентуалното, дългосрочно очакване на резултати от вече започнати проекти.

Не се отчайвайте и не се отказвайте, ако през този период всичко не върви по план. Просто прехвърлете фокуса си върху другите. Помислете как да помогнете с нещо на семейството и приятелите си и общувайте повече с тях в този период.

Основният девиз на следващата седмица - оставете всичко да върви както обикновено. Оставете повечето неща да се случват от само себе си и просто се наслаждавайте на първите дни на май.

В една връзка започва един доста "празен" период, както за тези, които са в двойка, така и за тези, които са в търсене. Не се вкопчвайте в някакви желания за любимия човек или в определени очаквания от потенциалния жених. Най-вероятно през тази седмица те няма да се сбъднат.

По-добре е да се концентрирате върху вътрешния свят и да си подарите моменти на удоволствие, например да се занимавате с любимото си хоби или просто да релаксирате. Пред вас се открива добър период да усетите "енергийните си дупки" и да ги закърпите.