През тази седмица късметът е на ваша страна. И най-добре ще бъде да се покажете в целия си блясък.

Карта Таро на седмицата: Три жезъла

Независимо дали интересите ви са свързани с личните взаимоотношения, финансите, или самореализацията, тази седмица продължете да се движите напред и не спирайте. Излезте извън сегашните си лични граници и не се връщайте назад.

Тази седмица е подходящо време, в което вдъхновението и идеите ви да придобият форма и посока. В допълнение към факта, че вече сте постигнали определени висоти, картата подсказва, че в бъдеще можете да постигнете още повече. Дишайте дълбоко и пуснете страховете си, защото стабилното настояще има стабилно развитие и надежда за бъдещето.

Едно от древните значения на картата "Три жезъла" е притискащо чувство в гърдите, когато искате да отидете някъде надалеч. Там, където е сърцето ви в момента, а именно не тук, а в далечината. Това е истински компас за промяна и израстване. Отивайки там, където ви зове сърцето, можете да направите смел пробив напред, така наречения "квантов скок" в развитието и формирането си като личност.

В личния си живот можете да разчитате на събитие, което показва стойността на връзката ви. За да настроите душата си романтично през тази седмица, подарете на любимия си човек малък подарък без причина - ще бъдете приятно изненадани!