През следващите няколко дни трябва да вложите цялата си енергия в рестартиране и почивка.

Карта Таро на седмицата: „Четворка мечове“

Не забравяйте да почивате е мотото на тази седмица. Във въздуха витае атмосфера на мир и непривързаност. Тъй като все още нищо важно не се случва, в тези дни най-доброто решение е да си починете, да обмислите събитията, да се възстановите и да планирате бъдещето възможно най-мъдро.

По правило нашето съзнание прекарва по-голямата част от времето си в напрежение и дългите периоди на бездействие се възприемат като депресиращи. За повечето хора състоянието на принудителна почивка е неудовлетвореност и стрес и само малцина могат да се възползват от ценната възможност да подредят мислите си, да останат сами със себе си и да си поемат дъх.

В сферата на взаимоотношенията значението на личното пространство излиза на преден план. Да си дадете време, за да открието от какво имате нужда и да си го дадете е задача номер едно. Посветете поне един ден на това. Със сигурност ще научите много интересни неща за себе си и хората около вас. Заведете се на среща на място с минимална възможност за контакт и външно влияние. Това може да бъде спа, масаж, плуване или друга релаксираща процедура.

За да се възползвате максимално от времето си, планирайте уединение с пътуване сред природата. Това ще презареди значително енергийните ви батерии, ще насити кръвта ви с кислород и ще укрепи имунната ви система.
Каквото и да предприемете по отношение на почивка и време за себе си, със сигурност няма да сбъркате и ще ви се отрази много по-добре от колкото си, мислите.