Карта на седмицата – „Петте петолъчки“

През следващите няколко дни ще почувствате прилив на сили и ентусиазъм. И ако сте от хората, които обичат трансформациите, то това ще бъде вашата седмица. Настроението ви през нея ще зависи от готовността ви за промяна. Както казват на Изток, "кризата е комбинация от опасност и възможност". Седмицата ще бъде идеално време за духовно израстване, което досега не е било възможно поради неудобна среда. Дните благоприятстват и за решаване на много важни и належащи проблеми.

В личния ви живот най-доброто решение ще бъде да изберете самотата. Не бива да поддържате мрачни отношения, които ви изтощават. Сега не е моментът да изпробвате силите си, вместо това трябва да пестите своите ресурси. Това съвсем не означава, че трябва да легнете на дивана и да чакате трудният период да премине. Тъй като този момент може и да не приключи скоро. Напротив, трябва да се огледате наоколо, защото през „мъглата“ на ежедневието със сигурност ще видите нещо, от което имате нужда. Това ще ви подскаже в коя посока да се движите и ще намерите това, което ще ви помага да продължавате напред.

За да се чувствате добре по време на емоционалната криза, опитайте да се поддържате с редовни физически упражнения. Те укрепват духа, тялото и душата. Най-важното е да не се отказвате от този навик. На следващия ден дори онези мускули, за чието съществуване дори не сте подозирали, ще бъдат болезнено събудени. И дори да ви боли и да се чувствате зле, поменте, че това е само първият етап, който в крайна сметка ще ви доведе до големи постижения.