През следващите седем дни трябва да се вземете в ръце и да се сбогувате с миналото! Всичко ще е за добро!

Карта Таро на седмицата 23-29 октомври – Осмица чаши

Тази седмица се пригответе за промяна, защото сега е времето да се сбогувате с миналото. Много хора ще променят целите си в живота и приоритетите си през тази седмица, а това, което доскоро е било за тях важно и значимо вече ще изгуби своята привлекателност. Ако почувствате, че интересът ви към нещо, което доскоро е било много значимо за вас, намалява, тогава знайте, че това усещане е нормално. По-добре да се доверите на усета си и да се откажете от този път, защото той не е за вас.

Обикновено „идеалният живот“, а именно перфектната любовна връзка и кариера, могат да са доста изтощителни, защото емоционално ни костват много и ни излизат „солено“. Запитайте се дали давате повече, отколкото получавате.

И тогава идва моментът, в който ще осъзнаете колко невъзможен за прекосяване е бил предишния път, по който сте вървели. Ще оставите нещо познато в миналото, а това ще бъде ваш личен избор в името на неизвестността. Очакват ви поредица от успехи, но сега може да се наложи да пожертвате нещо, което ви е скъпо на сърцето.

Тази карта символизира еволюция и тя ни напомня, че е възможно доброволно да се разделите с хора или предмети, към които сте се привързали. Освен това тази карта може да означава и сбогуване със стара скръб, болка, отминали идеи, връзки и навици. Не е задължително обаче всичко това да е в положителен аспект. Скоро ще се отправите към неизвестно бъдеще, като промените начина си на живот.