Вие притежавате завиден кураж и борбеност. Никога не се отказвате, защото имате много положителна нагласа към света. Понякога сте малко инатлива. В детството и тийнейджърските ви години сте била истинска бунтарка и не сте признавали авторитета на по-възрастните. Поемате рискове, когато е необходимо, но не обичате да създавате излишни проблеми. Драмите не са ви по вкуса, въпреки че сте непримирима в споровете. Действате много бързо, адаптирате се лесно и умело се оправяте с напечените ситуации. Имате отлични организационни умения и хората ви вярват, защото сте предана и всеотдайна приятелка. Искате да създадете семейство и и да имате уютен дом.

Ключови думи: Упоритост, оптимизъм

Хороскоп за 2019 г.

Любов: През новата година не ви очакват проблеми в любовта – ще се чувствате обичана и ценена. С половинката ви ще се сближите още повече и вероятно ще искате да предприемете следващата сериозна крачка във връзката ви. Ако сте необвързана, периодът ще бъде благоприятен за нови запознанства. Ще срещнете подходящ партньор на някое забавно и шумно място.

Работа и финанси: През изминалите месеци може да сте имали проблеми с колегите ви, но през 2019 г. всичко ще се нареди. Ще се разбирате добре с всички на работното ви място и е много вероятно да ви увеличат заплатата. Ако сте била пестелива през изминалите месеци, през следващата година ще можете да си позволите голям подарък, за който отдавна мечтаете.

Здраве, късмет и нови начинания: Годината ще бъде благоприятна за финансови инвестиции и купуването на ново жилище, защото късметът ще е на ваша страна. Много е вероятно да чуете добра новина, която дълго чакате. Ако обичате да пътувате, идеалното време за това са първите няколко месеца от годината.