Хороскопът за зодия Коза предлага да бъдете активни през годината. Тя ще бъде доста заета, но ако правилно прецените темпото си, ще успеете да се справите. Голяма част от годината е просто подготовка за следващата. Това не означава, че трябва да оставите годината просто да премине покрай вас. Необходимо е да бъдете заети в работата си, но да използвате свободното време да си починете и да правите нещата, които ви карат да се чувствате щастливи. Възможно е да сте представители на този знак, ако сте родени в някоя от следните години: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 и 2015.

Хората, родени под този знак, притежават някои от качествата на животното. Те са несигурни, но очарователни и интелигентни. Обичат да прекарват време навън и преследват всичко артистично. Тези хора имат големи мечти и могат да бъдат упорити в преследването им. Може да са големи песимисти или материалисти, както и нерешителни от време на време.

Любов

През тази година ще преминете през многобройни промени. Дали са добри или лоши зависи от вас. Може и да изпитате нови чувства през годината - както чувства към някой нов, така и нови желания към човека, с когото сте. Ако сте необвързани е вероятно да срещнете нов човек. Ще създавате нови приятелски и интимни връзки на работното си място.

Прогнозите съветват да следвате инстинкта си и да бъдете възможно най-уверени през годината, за да повишите шанса да се срещнете с нови приятели или да откриете новия си партньор. Възможностите за романтика ще ви заобикалят през годината - не ги подминавайте! Стига да следвате чувствата си, любовният и социалният ви живот ще бъдат чудесни! Бракът и бременността също са заложени в картите за представителите на зодия Коза през Китайската нова година.

Кариера

През годината на Огнения петел, представителите на този знак ще се наложи да работят повече, ако искат да напреднат в кариерата си. Може да подобрите уменията си през периода и да докажете на шефовете си, че винаги може да се развиете. Тази допълнителна работа може и да ви изтощи, но в дългосрочен план ще се отплати подобаващо. Не губете време да се вглеждате в малките детайли от работата си. Гледайте цялостната картина.

Финанси

Хороскопът съветва да следите внимателно финансите си през годината. Може и да работите по-усилено, което ще ви донесе повече приходи от обичайното. Но не правете големи покупки през периода - спестете парите си и планирайте за бъдещето. Трябва да изплатите заемите си и да балансирате бюджета си през годината. Уверете се, че не харчите прекалено за неща, от които не се нуждаете.

Здраве

Хороскопът показва, че ще вършите много различни неща през годината. Вероятно е да сте по-избухливи и стресирани заради това колко бързо се върти света. Но тези раздразнения няма да продължават дълго. Ще се чувствате изпълнени с енергия през годината. Тялото и ума ви ще се подсилят.
Използвайте енергията си, когато я имате, но не се насилвайте, когато се чувствате зле. Не се притеснявайте да си почивате през Китайската нова година. Опитайте се да бъдете оптимисти: това ще намали нивото на стреса ви и ще направи годината по-добра като цяло.

Фън шуй

Прогнозите предвиждат проблеми във връзките. Затова бъдете внимателни и не бъдете прекалено емоционални.
Тази година ще искате да правите всичко възможно, за да напреднете - независимо дали в социалния кръг или в кариерата си.