Хороскопът за зодия Дракон през 2018 показва, че ще бъдете по-импулсивни през периода, отколкото сте били досега. Това ще направи годината ви по-динамична и вълнуваща, но може да доведе и до известни рискове.
Много възможности ще се изправят на пътя ви. Годината ви ще зависи от това кои от тях избирате и кои пропускате. Работете върху личностното си развитие през годината на Кафявото куче и се опитайте да бъдете възможно най-позитивно настроени.

Хората от тази зодия имат качествата на мъдрия и благороден дракон от китайската митология. Тези качества едновременно ще ви помогнат и попречат през новата китайска година.

Любов:

Прогнозите за периода показват, че е по-вероятно да привличате красиви хора. Ако сте необвързани, това е страхотно! Ако сте във връзка, може да ви е трудно да устоявате на изкушенията от време на време.

Макар да е възможно да е забавно, ако сте импулсивни и имате многократни кратки и сексуално наситени връзки през годината, ще бъдете по-щастливи, ако сте в сериозна и продължителна връзка. Това може да се случи само ако се чувствате напълно свързани с другия човек. Китайският Дракон се нуждае от повече страст и секс във връзката си, за да бъде щастлив през 2018. Периодът също така е добър за забременяване.

Семейството ви ще бъде въвлечено в живота ви повече от обичайното. Ще иска да прекарвате време заедно през годината. Възможно е това да ви носи повече напрежение, но е нормално за много семейства. В животът ви може да настъпят известни конфликти в следствие на това, но нищо, с което да не можете да се справите.

Кариера:

Хороскопът за зодия Дракон предвижда, че ще има известна несигурност на работното ви място през тази година. Може да ви е трудно да свикнете с новопридобитата свобода, но ако я използвате по правилния начин, може да успеете да напреднете в кариерата си.

Опитайте се да направите професионалния си живот възможно най-балансиран. Направете всичко възможно да не бъдете импулсивни в работата и бизнеса. Споделяйте идеите си, но се фокусирайте върху задачите и проектите, които са ви възложени. Бъдете в приятелски отношения с колегите и шефовете си, за да тече по-леко работния процес.

Финанси:

Прогнозите за 2018 показват, че ще работите усилено върху проектите си и ще изкарвате допълнителни пари. Може да имате импулсивни позиви да харчите като луди, но се уверете, че имате достатъчно пари, за да го правите. Ще ви е приятно да харчите пари за хората, за които ви е грижа, повече отколкото за самите вас.

Здраве:

Вероятно ще се чувствате по-силни през тази година, затова е добре да тренирате и да подсилите чувството. Моментът е идеален да се запишете на спорт или да посещавате някакви тренировъчни дейности. Уверете се, че облекчавате стреса, тъй като в противен случай може да ви разболее. Отделяйте време да си почивате в усамотение. Грижата за здравето ви е от изключителна важност през тази година.