Плъхът ще донесе много късмет и пари за Дракона.

Тези, които ще им се радват, са родените през 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012.

Силата и страстта са малка част от характеристиките на Дракона. Той притежава динамика, умен е, горд е и решен за победа. Обича предизвикателствата, но понякога се увлича. Когато се ядоса, тази зодия може да е много инатлива и да взема лекомислени решения.

През 2020 очаквайте да станете по-самоуверени в работата си и да покажете своите възможности, които досега сте прикривали. Време е да сте смели. Не отхвърляйте предложенията за помощ. Късметът ще ви се усмихне.

Щастливи числа: 2, 5 и 6

Щастливи цветове: златно, сребристо и червено

Какво още можете да очаквате през 2020:

Любов

Съвместимост: Овца, Змия, Маймуна

Началото на годината ще е много щастлив период за двойките със сериозна връзка, но за тези без такава, то вие още не сте готови за голямата любов.

По-късно 2020 ще е изпълнена с емоции и страст. Партньорът ви ще ви изпрати на 7-мото небе от щастие. Не си играйте.

Ако живеете заедно, преживяването ще е още по-прекрасно, а някой ще завърти главите на необвързаните дракони. Това ще промени живота ви.

В края на тази щастлива година ще вземете важни решения в семеен план относно връзката и дома ви. Необвързаните ще се откажете от всички токсични връзки, за да отворите място за Единствения.

Време е любовта да разцъфти.

Финанси

Не си мислете, че неразумното харчене няма да ви се отрази. От една страна, ще покриете стари дългове, но ако давате пари за всичко, няма да сте добре финансово. Стойте надалеч от маловажни разходи. Подсигурете финансите си, ако имате някакъв бизнес. Ще имате страхотна възможност за печалба, ако изиграете правилно картите си.

Здраве

Бъдете спокойни и не се притеснявайте от напрегнати ситуации. Всичко се случва с цел и тя рано или късно ще се разкрие. Развивайте се и се грижете за себе си. Тревожете се по-малко. Работете, забавлявайте се и си почивайте.