2020 ще е изпълнена със здраве, щастие, успехи, мир и късмет за родените под този знак.

Годините на Коня са 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 и 2014.

Тази година ще е белязана от важни изненади. Ще трябва да реагирате бързо на различни промени, защото е във ваш интерес. Дайте най-доброто от себе си. Не се съмнявайте в способностите си и не насилвайте късмета си.

Щастливи числа: 1, 3 и 9

Щастливи цветове: лилаво, зелено и жълто

Какво още можете да очаквате през 2020:

Любов

В началото на годината ще имате желание да разширите семейството си. Двойките, които имат проблеми, ще ги разрешат. Връзката ви ще е по-спокойна и умерена. 

Необвързаните от вас ще имат страхотна възможност да започнат сериозни взаимоотношения, но внимавайте с кого. Голямата любов се крие зад ъгъла.

През втората половина на 2020 ще имате много обожатели, но един ще промени живота ви. 

За обвързаните ще настъпи рутина, която може да ви отегчава, но имайте търпение. С времето ще се появи отново онази страст и желание да правите различни неща. Ще ги съчетаете в идеалната хармония!

Финанси

Не се притеснявайте, ако те са непостоянни. Вие знаете как да контролирате парите си. Инвестирайте в сигурни неща, за да имате повече в края на годината.

Здраве

Внимавайте! Вие сте енергични, но това може да ви докара известни проблеми със здравето. Нека на първо място бъде безопасността. Не пробвайте прекалено екстремни спортове.