Годината ще е спокойна и благословена за Маймуната.

Ако сте родени през 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 или 2006, то вие сте част от този знак.

Вие сте очарователни и винаги имате скрит трик. Интелигентни сте и иновативни. Можете лесно да разрешавате проблеми и често сте център на внимание.

През 2020 ще трябва да положите повече усилия, за да получите това, което искате. Ще настъпят важни промени у дома или на работата. Бъдете готови и уверени! Не се панирайте, защото няма да успеете да намерите пътя към успеха. Използвайте хумора си!

Щастливи числа: 1, 5 и 7

Щастливи цветове: сребърно, златно и сиво

Какво още можете да очаквате от 2020:

Любов

Съвместимост: Плъх, Дракон, Вол, Заек и Кон 

В романтичен план за вас годината ще започне прекрасно. Ще откриете нови страни на връзката си. Тя ще е приоритет номер 1.

Необвързаните ще се радват на внимание, но трябва да се заредите с търпение. Скоро ще откриете човека, на когото ще дадете цялото си внимание.

Във втората част на годината партньорът ви няма да може да ви устои.

Връзката ви ще е изпълнена със страст, удоволствия и сигурност. Не го приемайте за даденост. Ценете тези моменти!

Тези от вас, които не са във връзка, ще са истински щастливи. Имате шанс да започнете на чисто. Ще се радвате на свободата си, но внимавайте, защото някой може да преобърне живота ви!

Финанси

Ще изпитате леки затруднения при изпълнението на някои проекти и бизнес задачи. Някои неща не са лесни, но ако не гледате на тях като награди, няма да имате проблем. Възползвайте се от постиженията, за да получите повече пари.

Здраве

Време е да се откажете от непрекъснатите тренировки. Пийте повече вода, за да се чувствате и по-добре. Не използвайте прекалено много козметика.