2020 ще донесе за зодията Тигър развитие, късмет и сила.

Представители на този знак са родените през 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 и 2010.

Този знак символизира сила, страст и кураж. Той се смее в лицето на опасността и винаги успява, защото отстоява своето.

За Тигъра тази година ще започне обещаващо с много успехи. Имайте увереност в себе си и вървете напред без да задавате много въпроси.

Възползвайте се от годината, защото тя наистина ще ви предостави големи възможности, които би било жалко да изпуснете. Забравете колебанията и започвайте! Ще се изправите и през много изпитания.

Щастливи числа: 4 и 7

Щастливи цветове: сиво, бяло и розово

Но нека видим и какво още вещае годината за зодия Тигър:

Любов

Тигрите са съвместими със зодия Куче и Кон.

През първата част на годината ще се наслаждавате на спокойствие и задоволство във връзката ви. А ако не сте във такава, нещо красиво може да ви се случи.

С напредването на годината романтичният ви живот ще се радва на много удоволствия. Ще засипвате половинката си с внимание.

За необвързаните е важно да се наслаждават на живота и да не прибързват.

Преди зимата може да се появят спорове за контрол и надмощие. Не се безпокойте, защото след всяка буря изгрява слънце. Ще разрешите споровете и ще продължите връзката си.

Необвързаните ще преживеете кратка, но страстна и запомняща се любов. Не пропускайте тази възможност.

В края на годината ще имате нужда от хармония и ще работите върху нея. Ще направите всичко, за да създадете уютна и приятна обстановка за вас и партньора ви. Връзката ви ще е здравословна, но се пазете от ревността.

Ако сърцето ви е свободно, ще искате да откриете любовта. Желанието ви скоро трябва да стане реалност.

Финанси

Работещите в сферата на медиите, инвестициите и технологиите могат да изпитат някакви затруднения, но те няма да са за постоянно. Потърсете допълнителни източници за доходите си. Импровизирайте и се адаптирайте към промените. За известно време ще трябва да загърбите мечтите си.

Здраве

Тези от вас, които имат проблеми с дихателната система, могат да имат трудности. Избягвайте прашни, горещи и влажни помещения. Консумирайте храни и напитки, които ви влияят добре и подсилват дробовете и имунната система. Не приемайте замразени храни, газирани напитки и шоколад. Почивайте си!