2020 ще промени живота ви.

Вашият знак е Змия, ако сте родени през 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 или 2013.

За вас като представители на зодия Змия е характерно да омайвате хората с красота и знания, добри маниери и доброта. Много искат да са до вас, но когато изберете един, ставате ревниви и контролиращи. Можете да получите всичко. Внимавайте с враговете си. Мислете два пъти преди да вземете решенията.

Ще откриете нови неща, които ви интересуват и ще разберете по-добре каква е съдбата ви. Много от вас са щедри и ще помагат на другите.

Щастливи числа: 3, 7 и 8

Щастливи цветове: розово, черно и зелено

Но нека видим и какво още вещае годината за зодия Тигър:

Любов

В личен план през началото на 2020 ще се опитате да комбинирате различни неща, а най-красивото събитие ще е раждането на дете. За останалите е време да срещнете любовта с главно „Л“.

През годината връзката ви ще напредва, а партньорът ви ще е динамичен и активен. Искате да избягате от монотонността на ежедневието ви и ще направите всичко възможно. Необвързани Змии. не се притеснявайте! Някой чаровник скоро ще открадне сърцето ви.

Ще се появи еуфория в отношенията ви през лятото, което ще засили връзката ви, докато тези от вас без такава ще жертват свободата си най-накрая.

В края на годината необвързаните ще открият любовта на неочаквано място. Колкото до обвързаните, ще изживеете втори меден месец!

Финанси

Внимавайте как харчите парите си. Купувайте само най-необходимото, защото може да заживеете в дългове. Концентрирайте се върху работата, за да дойдат повече приходи!

Здраве

Обръщайте повече внимание на здравето си. Не се тревожете за половинката си, защото така ще страдате и двамата.