Водният Тигър предсказва период на положителни промени за представителите на зодия Глиган.

Годините, които са свързани с тази зодия, са: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2010.

2022-ра година ще бъде период на успешно изпълнение на дългосрочни планове и силни желания. Ще намерите решението на всичките си проблеми. Отношенията с колеги и роднини ще се подобрят. Тази година ще реализирате пълния си потенциал и творчески способности.

Съветваме ви да не пропускате нито една възможност, която идва, за да пожънете най-добрите резултати.

Щастливи числа: 2, 5, 8.

Щастливи цветове: кафяв, златист, жълт, сив.

Но какво още вещае годината?

Любов

Съвместими зодии: Тигър, Коза, Заек.

Очаква ви романтична среща със специален човек. Но въпреки това, вашият любопитен характер ще ви накара да се съмнявате в ситуацията, което може да доведе до пропускане на страхотна възможност в любовта. Съветваме ви да направите се доверите и да преодолеете всичките си съмнения. Звездите са на ваша страна и няма за какво да се притеснявате.

През пролетта излезте от зоната си на комфорт и се насочете към нови хоризонти. Пътуването на дълги разстояния може да се окаже изпълнено с романтика.

Финанси

Годината на Водния Тигър не носи притеснения, свързани с финанси и разходи за вас. Вашият приход ще бъде стабилни. Някои от вас може дори да получат изгодна бизнес оферта през втората част на годината. Но бъдете внимателни, докато подписвате договори или документи.

Годината е страхотна за финансови инвестиции. Въздържайте се от пилеене на пари през есента. Приятели или роднини могат да дойдат при вас да търсят финансова помощ. Помогнете им, тъй като парите, които давате назаем, ще ви бъдат върнати с лихва.

Здраве

Не пропускате редовните си прегледи. Ако имате хронични заболявания, отидете в санаториума през пролетта. Предпазливостта е по-добра от лечението; затова не забравяйте да вземете необходимите превантивни мерки. Обърнете внимание на мускулно-скелетната система и нервната система. Запишете се за часовете по аеробика и фитнес, за да поддържате здравето си тази година.

Планирайте пътуване с любимите си хора през лятото. Почивката от работа ще ви помогне да възстановите енергията си и ще ви даде вълнуващо изживяване. Все пак се въздържайте от поемане на рискове, тъй като тази година не е благоприятна за приключения и експерименти.