Китайският хороскоп за 2022 година предсказва творчески постижения и нови любовни преживявания за представителите от зодия Кон.

Годините на Коня са 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 и 2014.

Един кон не би трябвало да върши тежка работа, за да изпълни големи задачи в годината на Водния Тигър. Най-малките ви усилия ще ви дадат задоволителни резултати. Въпреки това е препоръчително да си вземате почивка от работа понякога, за да се отпуснете.

Не пренебрегвайте желанията си тази година. Това е времето, в което нарушавате старите си навици и предприемате нови, забавни и вълнуващи неща. Животът ви тази година ще бъде пълен с удоволствия.

Щастливи числа: 3, 4, 9.

Щастливи цветове: червено, зелено, лилаво.

Но какво още вещае годината?

Любов

Съвместими зодии: Куче, Коза, Тигър.

2022-ра година бележи период на прекратяване на любовните несполуки и горчиви преживявания. Бъдете готови да изживеете романтични приключения и да се насладите на свободата на чувствата в любовния си живот.

Ако сте омъжени, най-накрая ще видите колко усилия полага вашият партньор в брака ви и оценява любовта ви. Ще му отвърнете със същата любов и грижа.

Необвързаните могат да очакват романтично запознанство през април, юли и септември. Но не забравяйте, че въпросите на любовта се решават от сърцето, а не от ума. Оставете сърцето си да свърши своята работа, за да направи правилния избор за вас.

Финанси

Новата година обещава сладки изненади във финансовата сфера. Вдъхновените и креативни коне ще направят добър доход от таланта си, тъй като хората най-накрая ще разпознаят вашите безупречни умения. Бъдете готови да получавате доходоносни поръчки, които ще дадат на вашия бизнес така необходимия тласък.

Ако работите в нечий чужд бизнес, ръководството и началниците ще признаят вашата упорита работа и ще ви възнаградят с бонус или повишение.

Годината е благоприятна за подобрения в къщата.

Здраве

Не пропускайте редовните медицински прегледи. Ако подходите несериозно към тях, това може да доведе до ужасни последици. Не позволявайте на негативността да се натрупва във вас, пуснете я навън. Нервната криза може да не е хубава гледка за мнозина, но стига да сте здрави и разумни, не би трябвало да има значение.

Тази година се препоръчва да се заемате с един проблем. Не се претоварвайте, опитвайки се да разрешите всичките си проблеми наведнъж. Посетете санаториум в началото на есента, за да възстановите здравето си. Никога не се знае - може и там да намерите своята сродна душа!