В годината на Водния Тигър за зодия Коза предстои период на промяна както в личната, така и в професионалната сфера.

Родените през 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 и 2015 са представители на тази зодия.

Но промяната зависи от вашето вътрешно настроение. Ако искате положителна промяна и късмет, не забравяйте да останете оптимисти и Вселената ще отразява същите положителни вибрации за вас. Но ако се съмнявате в успеха си, ще получите същото в замяна. Затова оставете настрана песимистичното си отношение тази година. Не се страхувайте от промяната, просто се доверете на интуицията си и се пуснете по течението.

Щастливи числа: 2 и 7.

Щастливи цветове: лилаво, зелено, червено.

Но какво още вещае годината?

Любов

Съвместими зодии: Заек, Коза.

Годината на Водния Тигър носи благоприятно време за лични отношения. На представителите на зодия Кода може им се наложи да преминат през период на разногласия, кавги и ревност в семейството си. Препоръчително е да се държите по-добре, ако искате същото от партньора си.

Слушайте какво имат да кажат вашите близки. Ако успеете да разберете какви са нуждите на партньора ви, предстоящият период ще бъде пълен с любов и радост. Но ако не го направите, ще трябва да се сблъскате с период на несъгласие и недоволство.

Необвързаните ги очаква романтична срещи през лятото. Срещата ще бъде неочаквана, но вълнуваща.

Финанси

Годината не е особено благоприятна за вашите финанси, но все пак няма да живеете в бедност. През есента хората, които се стремят да се придвижат нагоре в организационната йерархия и да влязат в по-добър етап от кариерата си, ще получат положителен резултат. Това ще доведе до увеличение на заплатата. За тези, които с нетърпение очакват да печелят от хобито си, краят на декември е благоприятен период за вас.

Въпреки това избягвайте дългосрочни финансови инвестиции и големи покупки.

Здраве

Не пропускайте рутинни медицински прегледи, особено в началото на годината. Обърнете внимание на нервната си система и опорно-двигателния апарат. Винаги имайте предвид, че превенцията е по-добра от лечението, затова не пренебрегвайте сигналите, които тялото ви дава.

За хората с хронични заболявания се препоръчва да се подложат на превантивни процедури през пролетта.

Тренирайте редовно и спазвайте хранителна диета и ще се чувствате добре през цялата година!