Китайският хороскоп за представителите на зодия Куче за 2022 година предсказва вълнение и промени.

Годините на Кучето са 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 и 2018.

Годината на Водния Тигър е пълна с любовни приключения и творчески реализации за Кучетата. Монотонността в живота, която е била там от известно време, ще спре тази година.

Докато някои от вас ще се радват да демонстрират своята креативност пред света и да получават признателност, други ще се борят за постижения на работния фронт.

Вашият любовен живот ще бъде изпълнен със страст, интензивност и бурна романтика. Тази година ще внесе радост и разнообразие в живота ви.

Щастливи числа: 3, 4, 9.

Щастливи цветове: червено, зелено, лилаво.

Но какво още вещае годината?

Любов

Съвместими зодии: Заек, Кон, Тигър.

Това ще бъде година на положителни емоции, ползотворни срещи и нови познанства. Не само самотата плаши хората от тази зодия, те се страхуват и от драстични промени в живота си. Но звездите са във ваша полза тази година. Доверете си и се оставете живота да ви изненада.

Началото на лятото ще донесе непредвидена среща със стар познат. Спомените от миналото ще ви напомнят за близостта, която сте имали. Романтиката и страстта, които и двамата изпитвате, ще ви накарат да забравите за болката от миналото.

Тези от вас, които вече са семейни, също ще преживеят възраждането на чувствата и страстта със своите партньори.

Финанси

Не се предвиждат никакви драстични финансови промени през 2022 година за вас.

Тази година е благоприятна за инвестиции в големи покупки и дългосрочни проекти. Ако сте чакали за закупуване на къща или апартамент, тази година е времето да го направите.

Макар и да не обичате да пилеете пари, това лято можете да включва скъпо пътуване до любима дестинация или да се поглезите в салон за красота. Не се въздържайте от тези удоволствия, тъй като те няма да повлияят на финансовото ви състояние.

Здраве

През 2022 година подхождайте с внимание към екстремен психически и физически стрес. Докато физическият стрес може да доведе до проблеми, свързани с гръбначния стълб и ставите, психическият стрес може да причини соматични заболявания и нервно изтощение.

Отделете време, за да се отдадете на физически дейности като плуване, бягане или йога, за да постигнете енергично здраве тази година. Вашето физическо здраве ще има пряко въздействие върху психическото ви здраве и обратно, така че се погрижете и за двете.