В годината на Водния Тигър Маймуните трябва да се доверят на естествените си инстинкти.

Ако сте родени през 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 или 2016, то вие сте част от този знак.

Тази година ще бъде благоприятна за творчески постижения и професионални промени. Желанието ви да учите и да овладеете нови умения ще бъде изпълнено.

Ще имате многобройни бизнес запознанства през втората част на годината. Това ще постави началото на обещаващи проекти.

Щастливи числа: 1, 7, 8.

Щастливи цветове: бял, син.

Но какво още вещае годината?

Любов

Съвместими зодии: Дракон, Змия, Плъх.

Докато някои представители на зодия Маймуна тази година ще искат усамотение, то други ще търсят страстни изживявания, но без обвързване. Няма нищо лошо в това да търсите и да опитвате различни неща, но е добре да изберете партньор, с когото имате общи интереси. В противен случай краят на отношенията ви може да бъде бурен и да се превърне във вражда.

Ако сте обвързани, съветваме ви да не разрушавате доверието на партньора си, тъй като това може да доведе до кавги и разногласия.

Финанси

Годината е благоприятна за растеж и професионално развитие тези от вас, които се занимават с бизнес. Може би ще намерите нови начини да печелите пари от своите хобита и умения. Може би ще получите предложение за нова работа. Или пък най-накрая ще предприемете действия по своя дългоочакван план за започване на бизнес. Уверете се обаче, че не пропускате никакви правни формалности.

Тази година също е добра за експериментиране и проучване в сферата на работата. Не се страхувайте от нови приключения, защото от тях може да излезе нещо страхотно!

Бъдете особено внимателни, преди да дадете пари на заем. Тази година е неблагоприятна за големи придобивки.

Здраве

Годината е благоприятна за здравето ви. Ще бъдете енергични, здрави и с позитивна нагласа през цялата година. Пазете се от грип и настинка. Отделете малко време през есента, за да се отпуснете и да го прекарате с любимите си хора. Този период ще ви зареди енергията и ще ви помогне да изчистите ума си за нови начинания.