Годината на Водния Тигър носи удоволствия, но и разочарования в професионалната и личната сфера за представителите на зодия Петел.

Родените през 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 и 2017 са част от знака на Петела.

Каквото и да се случи, се случва за добро. Това важи дори и за трудностите, и вие ще го разберете до края на годината. Някои неуспехи ще отворят нови врати за вас и ще ви помогнат за нови постижения.

Тази година не е време, в което да се борите да сте под светлината на прожекторите. Това е период, в който да обмислите плановете си, да определите приоритетите си и да решите някои текущи проблеми.

Щастливи числа: 5, 7, 8.

Щастливи цветове: жълто, кафяво, златисто.

Но какво още вещае годината?

Любов

Съвместими зодии: Змия, Вол, Дракон.

Годината на Водния Тигър не носи драматична промяна в любовния и семейния живот на Петлите. Не сте готови за експерименти с връзката си; следователно всичко ще бъде такова, каквото винаги си е било. Въпреки това е възможно до края на лятото някоя отдавна изгубена любов да се сети за вас и да поиска вниманието ви.

За необвързаните също не се очертава промяна в статуса на връзката им тази година. Защото в момента се чувствате толкова удобни в начина си на живот, че не бихте променили нищо.

Финанси

Възможно е да изпитате финансови затруднения през първата част на годината. Може да имате непредвидена нужда от голяма сума пари или пък да имате забавяне на плащанията. Но това е временен проблем, който ще отмине.

Втората половина на годината носи добри новини за вас. Можете да очаквате натрупване на лично богатство. Препоръчително е да се въздържате от ненужни покупки.

Здраве

Ако спазвате здравословен начин на живот и тренировъчен режим, няма за какво да се притеснявате за здравето си.

Няма значение дали се отдавате на тежки спортни дейности или просто отивате на сутрешна разходка, това ще бъде от полза за вас.

Не пренебрегвате тялото си. Спрете с лошите навици като преяждане или консумация на алкохол, защото това може да доведе до неприятни последици.