Представителите на този знак са родени през 1939, 1951, 1963, 1875, 1987, 1999 или 2011.

Годината на Водния Тигър е подготвила много изненади и промени за зайците.

Те ще имат стабилност както в бизнес сферата, така и във финансите си. Но очаквайте някои промени в личния си живот, мили зайци. Някои от вас ще изпитат вълнуващото щастие от промяната.

Някои от вас може да решат, че най-добрата връзка е тази, която имат със себе си. Във всеки случай обаче зайците ще бъдат доволни от всичко, което се случва около тях.

Щастливи числа: 3, 4, 9.

Щастливи цветове: синьо, розово, лилаво и червено.

Но какво още вещае годината?

Любов

Съвместими зодии: Коза, Куче, Глиган.

Очаква ви страстна любов, бурни връзки и романтични срещи. Тази година ще ви достави огромно удоволствие, ще ви мотивира и ще ви помогне да се справите с бедствието от предходните години. Някои от вас могат дори да открият някои скрити таланти в себе си.

Семейните двойки ще искат да внесат романтика и страст в отношенията си. Но бъдете внимателни, тъй като прибързаният ход може да има обратен ефект и да накара партньора ви да се усъмни във вашата лоялност. Препоръчително е да не вземате необмислени решения, в противен случай това може да разруши една добра връзка.

Финанси

От финансова гледна точка няма да много изненади около вас тази година. Ще имате постоянен поток от приходи през цялата година.

Може дори да започнете работа на непълно работно време до края на летния сезон. Тази работа на може да ви бъде предложена от някой ваш познат.

Все пак ви съветваме да спестите пари в годината на Водния Тигър. Парите, които сте заделили днес, ще ви спестят от неприятности в бъдеще. Избягвайте да харчите пари за големи покупки, особено през лятото.

Здраве

Хората, които се грижат за себе си, правят си редовни здравни прегледи, спортуват и се хранят балансирано, няма за какво да се притесняват. Но тези, които пренебрегват сигналите за здравето и тялото си, може да се сблъскат с тежки последици от това.