Щастието, приповдигнатото настроение и усмивките в огромни количества са част от задължителните елементи на лятото. Затова екипът ни предизвика един от най-популярните и слънчеви блогъри Денина Мартин и нейния блог за мода, красота и лайфстайл у нас Purely Me by Denina Martin да предаде на всички дами частица от своя позитивизъм и вдъхновение чрез новата колекция на Swatch, която обещава да разкрие кой ще бъде най-носеният аксесоар през следващите месеци...

В днешно време с наличието на смартфоните, които сякаш не изпускаме от ръка, популярността на часовниците изглежда отслабнала. Особено сред милениалите. Или поне по-скоро необходимостта от тях. Е, аз съм милениал, но нося часовници още от гимназията и определено съм силен привърженик на идеята. Вярвам, че те носят различни послания и са ценен аксесоар. Ето няколко причини защо е добре да носите часовник и вие. Поне според мен.

Часовникът оставя впечатление, че сте организирани. И най-вероятно ще ви направи по-организирани, особено по отношение на времето.

Шансът да закъснеете е по-малък. Движението, с което поглеждате часовника си, е често механично и много по-лесно от това да извадите телефона от джоба или чантата. Следователно се предполага, че ще имате по-добра представа за времето.

Успешните хора носят часовници. Иконичният образ на успелия човек винаги включва часовник. Спомнете си сериала Mad Men… Така че, ако искате да изглеждате по-сериозни, не го пренебрегвайте.

Придава усещане за стил и внимание към детайла. Той е стилен и прекрасно допълващ аксесоар към облеклото. Две мнения тук едва ли има.

Дава ви възможност да се изразите т.е. отразява вашата същност. Това е като една от онези сентенции - "Покажи ми часовника си и ще ти кажа какъв си".

Аз например обичам да нося класически и вечни модели. Такива, които си подхождат на всичко и не крещят сами по себе си, а по-скоро допълват визията. От онези, които никога няма да излезнат от мода. Новата колекция на швейцарската марка Swatch, която наскоро лансира първия метален часовник от най-тънката си серия с корпус от 5.8мм, е точно такава. Серията се казва SKIN IRONY и по актуален начин комбинира класическата визия с контемпорари (съвременно) настроение. Може би и затова наричат серията “Класиката на бъдещето”. Разгледайте я тук. Сигурна съм, че ще ви допадне поне един от малкото на разностилни модели на колекцията. Ако разбира се, и вие вярвате в ползите от носенето на часовник.