Момичета, пролетта е вече тук! Сезонът на леките материи, приятното слънце, безкрайните разходки и свежите цветове. И за да бъдем сигурни, че времето, прекарано навън ще бъде наистина незабравимо, трябва да се сдобием с идеалните обувки, които ще ни осигурят не само комфорта, който търсим, но и ще отговорят на личния ни стил.

Разбира се, всяка една представителка на нежния пол не крие, че обожава обувки и няма сила, която да я спре, когато иска да се сдобие с нов и модерен чифт. Ние също сме огромни привърженици на красивите, удобни и качествени обувки, а началото на пролетния сезон означава само едно - време е за нови попълнения в гардероба.

Ако и на вас ви предстои да откриете идеалните обувки, които напълно отговарят на пролетните модни тенденции, но и на вашия вкус, имаме добра новина. През пролетта търсенето на обувки може да се окаже много лесна и приятна задача, благодарение на предизвикателството, което ви отправяме с нашите приятели от Deichmann.

Тази година магазини Deichmann отбелязват 10 години в България и ще зарадват три късметлийки с прекрасни подаръци. 

В периода от 3-ти до 16-ти април 3 от вас имат възможност да грабнат ваучер на стойност 40 лв. за пазаруване от Deichmann. Единственото, което се изисква от вас, е да посочите кои са най-подходящите обувки според мястото и повода тук

Желаем ви успех и не забравяйте, че обувките са най-лесният начин да изразим себе си и да привлечем всички погледи.