Трудно е да приемеш мита, че колкото повече един човек изглежда отдалечен и незаинтересован, толкова повече се вълнуваш от него.

Мъжете погрешно смятат, че ако се държат така, сякаш не им пука за момичето до тях, това ще им донесе резултата, който искат. Смятат, че ако игнорират половинката си, ще я накарат да ги преследва. Някои от тях дори са на мнение, че ако се отнасят с жената зле, тя ще им отговори с повече любов и привързаност.

Е, много мъже забравят факта, че тази манипулативна техника ще проработи само с неопитните момичета, но не и с истинските и себеуважаващите се дами! 

Но скъпи, истинската дама знае какво иска! Тя е реализирана и няма време за игрички. Ако си готов да бъдеш истински, да я обичаш и да се отнасяш с нея правилно, тя ще направи същото за теб. От друга страна, ако забележи, че не си откровен, че играеш игрички и не си сериозен в отношението си към нея – ще си тръгне и няма да се обърне.

Защото знае, че когато истински обичаш някого, не може просто да го игнорираш! Когато си влюбен, не можеш да спреш любовта си, защото така ще постигнеш обратен ефект. На истинската жена ѝ харесва да се чувства обичана, пазена и обгърната с внимание през цялото време. Иска да се увери, че ще я подкрепяш и че може да разчита на теб винаги. Ако не ѝ даваш това, от което се нуждае, ще си тръгне. Толкова е просто...

Много мъже са на мнение, че в една връзка е по-добре да не разкриваш истинските си чувства на партньора. Те забравят, че в основата на всички успешни взаимотношения стои честността. А истинската дама я оценява повече от всичко друго! Защото знае, че никога не би си позволила интимност с мъж, който не казва истината.

Така че, мили, ако искаш да имаш истинска жена до себе си, изключи телефона, когато сте заедно и насочи вниманието си към нея. Бъди грижовен, любящ и внимателен. И винаги, винаги се отнасяй с уважение към половинката си.

Само ако се отнасяш добре с нея, тя ще може да се влюби в теб и да те възнагради дори с повече любов, а това да бъде началото на красива връзка, базирана на доверие, любов и честност.