Дами, какво според вас отличава наистина добрите очила сред всички, предлагани на пазара? Достъпната цена, качеството или пък материалите, oт които са изработени както рамките, така и стъклата? Правилният отговор се крие в симбиозата между инженерните умения и дизайна, технологиите и естетиката, чиято основна цел е само една - да виждате по-добре!

Синоним на прецизното немско качество и традиции, очилата Rodenstock вече повече от 140 години са на една ръка разстояние, за да предложат на своите клиенти от над 85 държави по света онова, от което имат нужда, а именно най-доброто – немска прецизност, майсторска изработка, висококачествени материали и модерен дизайн.

Защото, когато избираш Rodenstock… ти избираш шедьовър!

Убедени от самото си създаване, че проблемите със зрението могат да бъдат много лесно коригирани, ако изберем да разбираме виждането като една цялостна система, в която не само функционалността, но и формата са от съществено значение, Rodenstock патентоват не само първите очила с рамки в света, но и правят слънцезащитните лещи "по-умни". Създателите вярват, че традициите и качеството трябва задължително да вървят ръка за ръка, а стандартите винаги да бъдат надминавани.

Rodenstock Masters Selection

Това е и причината рамките и лещите да са проектирани и разработени в  Германия, което е повече от сигурна гаранция за качеството на отделните компоненти и материали, които едновременно с това отговарят на най-високите стандарти за комфорт при носене и перфектна видимост. Може би това е и основната причина за спечелените повече от 50 награди за дизайн на марката.

Символ на перфекционизъм!

Tова са трите думи, които описват най-точно немския производител на офталмологични лещи и рамки за очила, който предлага изключително високо качество както при диоптричните лещи, така и в слънчевите очила. Качеството на отделните елементи е от първостепенно значение при изработката на всеки един отделен чифт, за да може многобройните клиенти на бранда винаги да са доволни.

Rodenstock Retro Classic Collection
 
За перфектна визия, но и безопасно виждане, от Rodenstock предлагат широка гама от висококачествени слънчеви очила, които са не само стилни и удобни, но се отличават от всички останали с гарантирания увеличен контраст на видимост, пълна защита от UV лъчи и дразнещи отражения.
 

Rodenstock Road Sun осигуряват идеална видимост при шофиране, дори и при ярка слънчева светлина.

Oт 1972 г. Rodenstock дистрибутира успешно и диоптрични рамки, и слънчеви очила с марката Porsche Design - символ на иновативен дизайн и синоним на немско качество и традиция. Всеки един от продуктите на премиум-клас бранда се отличават с висока прецизност на изработката, изтънчен, елегантен и спортен дизайн, както и впечатляващи интелигентни функции и технологична иновативност. Разбира се, вниманието е фокусирано основно върху изключително качествения титаниев материал, използван при изработката на рамките.

Пионери в областта на ултра леките пластмасови лещи, Rodenstock създават иновативната Eye Lens Technology, даваща възможност на всеки да използва 100% от зрението си. 

Минимизиране на отблясъците и отраженията, благодарение на поляризираните Rodenstock лещи.

Високотехнологичните покрития в тях предпазват оптимално очите от UV радиацията, независимо от цвета, на който сe е спрял потребителят, като освен това създават изключителен комфорт и връщат удоволствието от ярките и чисти цветове, включително и когато шофирате.

Увереност зад волана, благодарение на лещите на Rodenstock за шофиране.

Rodenstock = истинско произведение на изкуството!

Това, което отличава продуктите на Rodenstock от всички останали е функционалността – пресечна точка между немската прецизност към всеки детайл и висококачествения японски титан. Защото когато формата и функционалността са в хармония, съществува и перфектното взаимодействие между дизайна и материала, отличаващи очилата, рамките и лещите Rodenstock.

Още едно доказателство, че перфектните очила съществуват за всеки, е и предимството на материала, дизайна и гаранцията, които получава всеки един клиент.

Не просто аксесоар, а необходимост!

Очилата от Rodenstock са нещо, което никой друг производител в света не може да предложи - система за по-добро виждане, вплела в себе си високопрецизните "умни" лещи, които са като невидими чудеса, за да виждате перфектно; идеално съвпадащата рамка, изработена спрямо индивидуалните нужди на клиента и според формата на главата и лицето и не на последно място, разбира се, комфорта при носене. А най-добрата новина е, че 4.500 служители в световен мащаб ще ви обезпечат в целия процес на продажба -  осигурявайки ви не само необходимите консултации и материали, но и пълно следпродажбено обслужване.

Rodenstock Kantsch Collection

Е, дами, убедихме ли ви, че е време да задоволите нуждата си от висококачествени оптични продукти, с които едновременно ще изглеждате зашеметяващо, но и които ще ви предложат отлично взаимодействие между лещи и рамки?