Картите Таро са инструмент за самопознание, който помага да се ориентирате по-добре в настоящето, миналото и бъдещето. Сега се използват по напълно различни начини. Всяка карта често има няколко значения, но въпреки това могат да се обединят в групи и да се разбере какво точно ни очаква. Включително подготовка за предложение за брак.

Не забравяйте, че е трудно да се определят точните намерения на човек от една карта. Но ако оформлението води до конкретно заключение, подробностите за тях ще станат последният акорд в интерпретацията на картите.

Десетка пентакли

Картата, която най-точно показва монументалното развитие на отношенията. Изобразява щастливо пълно семейство, което излъчва благополучие. В тълкуването това може да означава намиране или създаване на ново такова, завършване на пътуване и установяване. Картата предсказва комфорт в близост до близки хора и съвместен живот. Освен това Десетката пентакли показва, че родителите ще играят голяма роля в брака, тъй като не говорим само за семейството, а за целия род.

Император

Най-смелата карта в колодата също показва сериозните намерения на мъжа до вас. Той е готов да направи първата крачка и възнамерява това да е скоро. А ако наблизо има например Императрица, Кралица на чашите или Пентакли, тогава той ви вижда като съпруга, която винаги ще бъде до него. Тази карта ви съветва да се доверите на половинката си и на неговите решения, което ще доведе до укрепване на отношенията и създаване на семейство.

Десетка чаши

Една от най-позитивните карти в колодата Таро. Истински „хепи енд“ ви очаква с приятеля ви. Отношенията са искрени и ярки, изградени на взаимно доверие и емоционална интимност. Въпреки това, за да може картата да показва официален брак, има и пояснение: например Справедливост. След като сте видели такава комбинация, определено можете да започнете да се подготвяте за предложение за брак.

Йерофант

Вашият партньор определено иска да изгради семейство и да се ожени. Картата показва традиционни взаимоотношения, изградени върху духовна интимност и устойчиви ценности. Йерофантът предвещава стабилен брак, за който и двамата партньори са готови.

Крал пентакли

Мъжът до вас има сериозни намерения и иска да изгради силно семейство. Готов е да поеме отговорност за една жена и нейния комфорт - както духовен, така и материален. Следователно определено трябва да очаквате брак. Картата показва и решимостта и желанието на партньора да направи първата стъпка.