Ето го и поредният български сериал със сериозна заявка за хитово заглавие. „Четвърта власт” е името на новата лента, в която доминираща роля имат дамите. Те ще покоряват с обаяние, интелект, красота и сексапил. Разкривайки много от страните и образите на нежния пол, сериалът е доказателство, че жените знаят какво искат и най-вече знаят как да го постигнат. Те ще се борят за права и власт, като едновременно с това ще се стремят да не изпускат и житейските изкушения.

Актрисите, които ще участват в новата лента, са както познати, така и непознати лица, с които зрителите тепърва ще се срещнат. Ето ги и дамите, които ще влизат в дома ви всяка неделя вечер в 20:45 и ще ви накарат да наблюдавате играта им със затаен дъх:

Лилия Галева – младата актриса е родена през 1987 година и ще се превъплъти в ролята на стажантката Рени. За героинята й най-важната е работата. Тя се стреми да стане преуспяващ репортер, заради което и не откъсва очи от бюрото си. За нея са характерни няколко неща – търпение, енергия, ентусиазъм и... мечето й. В редакцията Рени прави всичко възможно да бъде забелязана от шефовете си. Изпълнява всяка задача с огромно желание, опитвайки се да покаже потенциала си. Там тя има както приятели, така и врагове. Хората ще забележат, че любима и доста повтаряна реплика е „Браво, Рени”, тъй като тя не успява да разбере дали това е похвала или подигравка.

Илиана Коджабашева – успешно завършила студентка в класа на Стефан Данаилов. Актрисата е работила с доста известни актьори. В "Четвърта власт", тя влиза в ролята на Калина – секретарка, чиято цел е да стане истински журналист. Тя е пламенна, устремена, еднакво амбициозна както в професионалния, така и любовния си живот. Влюби ли се, любовта й не е трайна и продължава много кратко време. Тогава дали щом стане журналистка, няма да поиска да бъде нещо съвсем различно... предстои да разберем.


Снежина Петрова – актрисата играе жената, която издава вестника. Героинята й носи името Анита Инджова, която притежава безспорен талант, но и безпощаден характер. Животът и се върти около вестника – издаването му да бъде успешно, да бъде търсен и броят на читателите му да се увеличи.

Светлана Янчева – тя е компютърният специалист Лидия Лазарова, който притежава изключителен интелект и амбиция. За съжаление, нейните идеи и проекти попадат в ръцете на хората от властта, заради което и тя се възмущава от правосъдието.

Анастасия Неделчева – актрисата печели зрителите с неустоимата си грация. Била е на редица големи сцени, а сега отново излиза на българската. В „Четвъртата власт” тя е балерина, каквато си е и в истинския живот. Тук, обаче, се подвизава и като агентът под прикритие и Деница влиза в нова роля – тази на компаньонка. Защо ли си мислим, че тя е някакво скрито оръжие?

Александра Василева – умело влиза в ролята на PR на нова политическа партия и съпругата на шефа. Тя не прави компромиси и не се спира пред нищо. Според любимата и реплика, "когато влезеш във война с истината, няма как да излезеш като победител".

Ана Пападополу – още един шлифован диамант от класа на професор Стефан Данаилов. Актрисата се превъплъщава в телевизионната водеща Стела Кръстанова, която освен към медиите, се е запътила и към политиката. За жалост, обаче, осъзнава, че красотата не е достатъчна, за да се задържиш в тази сфера.

Деси Моралес – актрисата играе журналистка, която покорява с лоялността и упоритостта си.

Жана Яковлева – жена със славни корени, дете на артисти. От октомври миналата година, актрисата е директор на Българския културен институт в Рим. В сериала тя играе прокурорът Слава Добрева, която си придава тежест на работното място, а иначе е привърженик на изкушенията, флирта и луксозните неща.

Мила Парушева – тя взима една от главните роли, тази на журналистката Ирмена Александрова. Героинята и се присъединява към редакцията, благодарение на личния си блог. Тя е истински защитник на доброто и истината – упорита, смела, сериозна, непонасяща несправедливостта. Тя се впуска в приключението, което ще даде отговор на любимия й въпрос – „Кои са тези хора?”.